Nyheter,  The Sims 4

THE SIMS 4: HELT NYTT DESIGN KOMMER SNART!

Under dagens Maxsis Monthly stream annonserte The Sims teamet et helt nytt utsende for The Sims 4, for å feire 5 år av spillet.

SimGuruLyndsay bekreftet at den nye forandringen sementerer demmes forpliktelse til The Sims på lang sikt.

De nye design endringene vil komme til å debutere veldig snart, og inkluderer også nye noen nye klær, og eiendeler som kommer til spillet snart via en gratis spilloppdatering. The Sims 4 vil også få en ny hovedskjerm, logo, spillikon og nytt utsende på boks-artene til pakkene.

 

NY PLUMBOB!

The Sims 4 sin plumbob vil nå få et mer glossy utsende, med mer mettende farger og mer glans, og vil erstattes alle steder utenom i levemodus i spillet. Den vil forbli som den alltid har vært.ALLE PAKKER VIL FÅ NYTT DEISGN!

All The Sims 4 bokskunst vil få et helt nytt utseende som starter med The Sims 4 Grunnspillet sin Box kunst, som inneholder nye simmer, en ny plumbob og en ny fargepalett!

Grunnspillet er ikke det eneste Sims 4-spillet som vil få en revolusjon – ALLE av de nåværende pakkene vi har (og de som kommer) vil få et helt nytt utseende. Utvidelsespakker vil ikke lenger bli merket til sine egne spesifikke farger (for eksempel gul for Livet i Tropene), men heller under samme fargetone. Alle bokskunstene vil ha sitt spesifikke pakkeikon som vises øverst til høyre og de vil tenke mer på gjengene nå. Noen av boksene vil til og med ha en helt annen gjengivelse – for eksempel The Sims 4 Toddler Stuff Pack vist nedenfor.


HOVEDMENYEN BLIR HELT NY!

The sims 4s hovedmeny har nå fått et helt annet utseende! Det har blitt mye mer plass til utvidelsespakker, spillpakker, stæsjpakker og gratispakker i delen »Din samling».

Den ny oppdaterte logoen for The Sims 4 ligger nå også øverst til høyre på skjermen. Sims 4s splitter nye signatur gjengivelse synes å være den eneste gjengivelsen som vi bli vist på hovedmenyen (etter hva vi vet).

For dem som ikke har en komplett samling av alle The sims 4 pakkene, kan nå også bygge sine egne pakke bundles ved hjelp av »Build Your Bundle» – funksjonen fungerer rett fra hovedmenyen! Dette er eksklusivt til PC/ Mac brukere, og overførers ikke til konsoller mens alle de andre endringene vil bli brukt også til konsoll.

 

Mitt navn er Willy, og jeg er medeier hos Simskrystallen. Mine største områder på denne nettsiden er på baksiden av kulissene til nettsiden. Jeg sørger for at nettsiden ser oppdatert ut, med tanke på bannere, juksekoder og mye mer. Jeg publiserer også nyheter med jevne mellomrom.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

2 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Thea
Thea
Gjest
20. juli 2019 21:43

Hei, hvordan får man bilene og de nye tingene på sims 4?

2
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje