Spilleguider og tutorialer,  The Sims 4

En innføring i å dele og slå sammen husstander

Det kan hende at du har lagt merke til at du ikke kan få simmer til å flytte ut ved å bruke telefonen lenger, som du tidligere kunne i The Sims 3.

I The Sims 4 gir administrasjonen deg alt du trenger for å tilpasse simmer som enten allerede har flyttet inn eller skal flytte inn, uavhengig av hvilken verden de befinner seg i.

Du åpner husstandsadministrasjonen ved å åpne kartvisningen og finne ikonet for husstandsadministrasjonen øverst til høyre. Du finner alle husstandene dine i dette panelet, om det er simmer du har spilt med før eller simmer du aldri har spilt med.

Klikk på en husstand du vil redigere. Et informasjonspanel om husstanden spretter opp, og du får 4 alternativer nederst til høyre: redigere husstand i simskaperen, flytte inn på en tomt med husstanden, overføre simmer mellom husstander og slette husstander. Du må velge overføring av simmer mellom husstander (ikonet med to piler i motsatt retning).

Herfra kan du få simmer til å flytte ut fra husstanden eller få simmer fra andre husstander til å flytte inn. Du kan også etablere nye husstander ved å klikke på en sim på venstre side og velge å lage en ny husstand (ikonet med en som står ved siden av et plusstegn).

Det er også mulig å få en hel husstand til å flytte ut og slå den sammen med en annen. Etter at du har flyttet alle simmene fra venstre side til høyre, får du mulighet til å selge møbler fra venstre side og overføre dem til den sammenslåtte husstanden. Det er du som bestemmer!

Så det var det, en kjapp innføring i å slå sammen og dele husstander. Ha det gøy, vær kreativ og spill The Sims!

Mitt navn er Simon, og jeg er Webmaster og daglig leder inne på Simskrystallen. Jeg opprettet Simskrystallen i januar 2012. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje