Nyheter,  Rykter

SPEKULASJON: Kommer The Sims 4 Universitet snart?

HUSK, denne posten er KUN spekulasjoner og inneholder ingen offisiell informasjon fra Sims teamet!

I går har Sims-teamet lastet opp alle de Sims som brukes til The Sims 4s nye branding. Mer spesifikt kan du se disse på de offisielle sosiale medier utsalgssteder, samt The Sims 4s nye cover:

En sim som synlig skiller seg ut, med hennes historie er den kvinnelige simmen som rocker en grønn jakke i høyre hjørne. Sjekk ut hva beskrivelsen har å si om henne, som har fått navnet Morgan Park: 

Morgan er ‘all-in’, hele tiden. Hun drives av sin kjærlighet for sport, Morgan tror at livet er ment til og bli levd, ikke brukt bak en skrivebord. Hun er alltid opp for eventyr som vennene hennes foreslår, og pusher seg selv alltid til og gjøre mer, med hennes terrengløp stipend. Hun trener for øyeblikket til sin første ‘Iron Man’-konkurranse, som betyr at hun bruker mye tid i bassenget og på en sykkel.

Som du kan se, Morgan Parks bakgrunnshistorie nevner at hun har et terrengløp stipend og at hun var en topp utøver på universitetet. Ikke bare det, men beskrivelsen nevner også sykler!

Nå tenker du sikker at skaperne har sikkert bare blitt litt revet med, men, det er mer!
Det er en sim som heter Dela Ostrow som også har en interessant bakgrunnshistorie. Sjekk den ut;

Når Dela var en unge, levde hun litt over alt i verden og skygget moren sin – En global ettertraktet fashion fotograf. Den opplevelsen ga Dela en sans for positivitet og en dyp entreprenør gnist. Hun nylig lanserte hennes første fashion kolleksjon, å hennes unike design og globale stil starter og få oppmerksomhet. Kjæresten hennes Mia – En designer – – holder henne oppdatert på trender utenfor fashion verdenen. 

Hennes bakgrunnshistorie nevner at moren hennes er en fashion fotograf – noe som har blitt bekreftet og komme med den kommende The Sims 4 Moschino Stuffpakken!

For øyeblikket har vi ikke noe offisielle bevis at The Sims 4 Universitet er den neste i rekken. Uansett, bakgrunnshistoriene kan være noe som kan komme i framtiden. Hver bakgrunnshistorie for de nye simmene inneholder noen spillfunksjoner som vi har i spillet i dag. F.eks, Mia Hayes er en freelance programmer, Sydne Wright har en business karrière, Hunter Evans er bestemt på at hans sosiale media karrière skal blomstre og mer.

Bortsett fra Morgan Park og Dela Ostrow, som kan hinte om hva som kan komme til The Sims 4, alle andre simmer har en bakgrunnshistorie som inneholder funksjoner vi allerede har – beskrevet mer eller mindre ambisiøst enn hva det faktisk er i spillet.

Dette kan bare være en over entusiastisk beskrivelse som er skrevet for Morgan Park, men det kan også betyr at teamet skrev det med vilje som hinting til et The Sims 4 Universitet. Etter alt, Maxis kan sikkert være klar over det faktum at hele sims-samfunnet har ropt etter et universitet for måner (om ikke år!) og at det ikke er sikkert de ville skrevet noe slikt hvis de ikke hadde planlagt det.

Jeg vet ikke – min gjetting er like god som deres!
Hva tror dere ut i fra hintene? Håper dere på en universitets pakke?

Jeg har vært en del av Simskrystallen teamet siden Mars 2019. Jeg er i hovedsak ansvarlig for guider om CC og Mods.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje