Nyheter

Norsk språkstøtte fjernes fra nettsidene til EA

Simskrystallen har vært i kontakt med EA, anngående manglende oversettelser av de siste artiklene på den offisielle nettsiden. Det viser seg nå at EA ikke lenger tilbyr Norske Sims 4-artikler.

Avgjørelsen ble tatt fordi at de mente at det var for få som leste de mindre språkene som Norsk. Dette mener vi er ett stort tap for Norske simsspillere, og de andre som mister muligheten til å lese artikler på sitt eget språk. Å lese artikler på sitt eget språk, gjør noe med identiteten. Man føler seg sett og ikke minst inkludert. EA har tilbyd norsk innhold siden april 2002, noe som betyr at de har gitt oss norsk innhold i drøyt 20 år. Hvorfor stopper de nå?

Det er viktig å kjempe mot denne trenden, for hvis det fortsetter slik kan det på sikt føre til at Norsk språkstøtte fjernes helt fra Simsspillene også. Det er jo ikke noe som er ønskelig.

Denne endringen fører også til at Simskrystallen må bruke flere ressurser på å få ut simsinnhold som f.eks. oppdateringsmerknadene. For som alle andre har vi i redaksjonen også begrenset med fritid. Det vil derfor ta litt lengre tid før innhold kommer ut på norsk fremover. Blame EA!

Simskrystallen ble lansert 8.Januar 2012 av Simon Ekren Gravvold, som fortsatt eier og styrer nettsidene. Etterhvert har jeg fått flere hjelpere, som f.eks Willy Halvorsen og Alexandra Ejme som begge er medeier av Simskrystallen. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, så kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje