Offisiell blogg,  The Sims 4

VASK SKITTENTØY MED STÆSJPAKKEN THE SIMS 4 STÆSJ TIL KLESVASKEDAG

Lengter simmene dine etter det vidunderlige øyeblikket når man tar herlig, varmt, nytørket tøy ut av tørketrommelen? Snart kan de oppleve nettopp dette med The Sims
4 Stæsj til klesvaskedag, som lanseres 16. januar 2018 til PC og Mac.

Denne pakken er laget i samarbeid med det fantastiske nettfellesskapet vårt, som ved å delta i seks spørreundersøkelser i løpet av seks måneder hjalp til med å avgjøre hva som skulle være med i pakken, som tema, spillelementer og selve
tittelen. Det har vært en fantastiske reise gjennom utviklingen, og det har vært fantastisk å samarbeide med dere om dette produktet. Vi er superfornøyd med det endelige resultatet.

I The Sims 4 Stæsj til klesvaskedag kan simmene delta i nye aktiviteter sentrert rundt den mest avslappende varianten av husarbeid, nemlig klesvask. De skaffer seg vaskemaskin og tørketrommel, så de alltid har freshe, rene klær.
For simmer som foretrekker å være ute i friluft, er det også mulig å bruke en vaskebalje, henge opp klærne på en klessnor og betrakte klærne som vaier i vinden, i ro og mak.

Liker du ikke å vaske klær? Ikke noe problem! Gjør om husene til rustikke hjem med landsens møbler som hjelper simmene med å føle seg ett med naturen. Velg mellom trebord, møbler i flettverk, fargerike tepper, blomsterkurver og
masse annet!

Har simmene dine lyst på noen jordnære, landsens klær som tilskudd til garderoben? Flaks for dem, for her får du flere flotte antrekk med vakre blomstermønstre, i tillegg til komfortable klær i olastoff.
Prøv enkle frisyrer for å fullføre den avslappede looken.

Vi gleder oss til å se hva dere kommer til å lage med The Sims 4 Stæsj til klesvaskedag når pakken lanseres 16. januar 2018

Hei, mitt navn er Marcus, og jeg er en medeier i Simskrystallen. Litt av mitt arbeid på denne nettsiden er filmproduksjon for Simskrystallens YouTubekanal, og bannere på nettsiden. Jeg jobber i REMA 1000 i en praksis som varer i to år, og er simseslker på fulltid, utenom arbeidstiden min! Mine andre interesser uten om The sims, er designing i Adobe og videoredigering.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

12 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Marte
Marte
Gjest
16. januar 2018 21:15

Jeg er veldig fornøyd med den nye stuff pakken!
Men har et spørmål, hvordan får man tak i » klesvasktilsetning» finner det ikke i bestillinger på dataen, og finner det ingen steder..

Charlotte
Charlotte
Gjest
16. januar 2018 12:56

Finner deg ikke på Origin, står lansering i dag..

Camilla
Camilla
Gjest
12. januar 2018 19:39

Koster den penger?

12
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje