Nyheter,  Offisiell blogg,  The Sims 4

Nå begynner det å bli skikkelig skummelt her! Det spøker i The Sims 4!

Vi gleder oss til å slippe løs spøkelsene i The Sims 4! Sjekk ut guiden under!
Vi gleder oss til å slippe løs spøkelsene i The Sims 4! Sjekk ut guiden under!

Hvordan fungerer spøkelsene?
Hvordan finner du disse skapningene fra åndeverdenen? Når en sim dør, kommer det et NPC-spøkelse som hører til gravsteinen eller urnen til simmen. Og de er ikke bare dekorasjoner. Du kan bygge opp forhold til spøkelsene og invitere dem inn i husstanden, der de blir til spillbare figurer. Når spøkelser er «spillbare» kan de få seg jobb, gifte seg og bidra til familien som levende simmer. De er klart, de hadde ikke vært skikkelige spøkelser hvis ikke de hadde noen spesielle egenskaper og oppførte seg litt eksentrisk

TS4_Ghosts_Romance
Spøkelsesoppførsel:
Spøkelser er ganske humørsyke, og mye av det de gjør avhenger av hvordan de følte seg og hvordan de døde. Spøkelser som ler seg i hjel, er positive, med et humørelement som får alle simmer i nærheten til å bli lekne. Vær forsiktig med spøkelser som har dødd av raseri, for de har en helt annen holdning. Andre spøkelser har mer … unike oppførselsmønstre. Simmer som har dødd av elektrisk støt blir spøkelser som kan knuse ting ved å besette dem. Ofre for kuplanten er interessert i hagearbeid i livet etter dette, og hvis du har flaks kan et spøkelse stelle hagen din. Hvis spøkelset er i dårlig humør, ender du imidlertid opp med en hage full av døde planter.

Heldigvis er det ganske lett å se hva slags humør spøkelser er i, for de har det med å stråle ut følelsene sine så alle kan se dem.

Måten du spiller på bidrar også til hvordan spøkelsene oppfører seg. Hvis du sørget for at spøkelsene er glade, hjelper de til i huset og gir simmene tid til å jobbe med målene sine, få nye venner eller hva det nå er som gjør dem lykkelige. Det kan for eksempel hende at det irriterer deg at det tar så lang tid for vanlige simmer å reparere ting i huset. Når du har spøkelser i spillet, vil du oppdage at tiden dette tar kan reduseres betraktelig! En spøkelsessim kan til og med brukes som hushjelp som rydder opp mens de andre simmene i familien sover, vel å merke hvis spøkelset har personlighetstrekket «ryddig».

TS4_Ghosts_Fun

Slik blir du kvitt spøkelser:
Har du blitt lei av en spøkelsessim? Null problem! Spøkelser kan lett forvises til underverdenen med en enkel handling med gravsteinene eller urnene deres. Du kan også gjøre spøkelser levende igjen! Hvis simmene har bra nok ferdigheter i hagen og med matlaging, kan de lage en herlig porsjon ambrosia for å hente spøkelsene tilbake fra de døde. Du trenger tre ingredienser for å gjøre det: ambrosia, en dødsblomst og ungdomseliksiren.

Vi håper dere liker de nye spøkelsene, og vi gleder oss til å se hva slags historier dere kommer opp med. Ha det gøy, og spøk i vei!


Kilde: Thesims.no


 

Mitt navn er Simon, og jeg er Webmaster og daglig leder inne på Simskrystallen. Jeg opprettet Simskrystallen i januar 2012. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje