Oppdateringsmerknader,  The Sims 4

Oppdatering: 21.10.14 – Versjon 1.0.797.20

Heisann, alle The Sims-spillere, lesere av oppdateringsmerknader og andre utviklere som har havnet her tilfeldig da de søkte på hvordan andre team lanserer oppdateringsmerknadene sine!

Vi har hatt noen problemer vi følte vi måtte ta oss av så fort som mulig, og vi har fikset dem i dagens oppdatering! Mange av problemene har blitt funnet av medlemmer av nettfellesskapet via forumet. Vi takker for innsatsen, alle postingene og at dere gjør deres beste for å hjelpe oss med å lage en bedre opplevelse i The Sims 4.

Noen bugs kommer dere sikkert til å bli glad for at vi har fikset: “Bredden på øyne og kjeven ser rar ut”-bugen! “Jeg kan ikke gifte meg fordi forloveden min døde»-bugen! Og “Simmen min går ikke opp i alder lenger»-bugen.

De andre problemene vi har fikset er beskrevet under, og vi gjør alltid vårt beste for å fikse problemer som hemmer spillopplevelsen for å gi dere en best mulig spillopplevelse. Fortsett å poste på forumene. Vi leser alt som legges ut, og vi følger opp problemene dere finner. Takk skal dere ha!

Krasjer/Ytelser

  • Fikset et problem med at spillet kunne låse seg mens det lastet inn etter at alle simmene i en husstand hadde dødd.
  • Fikset et ytelsesproblem som resulterte i at for mange skjulte simmer ble laget til «hva om»-scenarioer. Dette resulterte tidligere i at et stort antall simmer det ikke var behov for ble lastet inn.
  • Hvis du blar til venstre i minnetidslinjen vil ikke spillet lenger krasje. Ja … vi vet det … lang historie.
  • Fikset et problem som ble forårsaket av å plassere en sim fra galleriet i flere husstander. Dette kunne enten resultere i at simmen ble endret tilbake til den originale simmens utseende eller at husstanden ble umulig å spille med.
  • Fikset et problem som resulterte i at spilleren ikke kunne plassere et rom fra galleriet hvis rommet hadde blitt lastet opp med én enkelt tallerken.

Justering

  • Fikset et problem som forårsaket at simmene materialiserte seg med små øyne og brede kjever når de gikk opp i alder. Dette var et resultat av en modifiseringsverdi som ble feilaktig ignorert for en aldersgruppe, noe som resulterte i at verdien ble galt brukt og ble forverret hvis en sim gikk inn i eller ut av denne aldersgruppen.
  • Sørgeperioden er over. Nå kan simmene prøve å bli gift igjen etter at forloveden har dødd.
  • Spillerne kan igjen sørge for at simmene sine går opp i alder med en kake, uavhengig av innstillingen for autoaldring.
  • Fikset et problem med at enker og enkemenn ikke fikk korrekt forholdsstatus som enker og enkemenn.
  • Simmer laget av samme gallerisim plasseres nå korrekt i spillet, istedenfor å drepe klonene sine i all hemmelighet før de flytter inn.
  • Fikset et problem med at ambrosia «på en måte» lot seg kopiere i byggemodus, men selv om man ble belastet full pris for kopien, ble man bare servert en tom tallerken med effekter.
  • Spøkelser som blir vekket til live med ambrosia, går opp i alder på riktig måte når de kommer tilbake til de levendes rekker … hvilket egentlig er litt uheldig, fordi da må de jo bare dø en gang til.
  • Fikset et problem med at målet med å arrangere fem fester ikke registrerte antall arrangerte fester på riktig måte, noe som gjorde det umulig å arrangere en fest som gjorde at du nådde målet. Vi har slengt inn noen linjer med kode, snakket med alle festdeltakerne og fått bekreftet at det nok en gang er mulig å arrangere en fest som gjør at du når målet med å arrangere fem fester.
  • Fikset et problem som hindret spøkelser i å dukke opp som gyldige mål i noen simvelgerdialoger, som å skrive kjærlighetsbrev med e-post eller sende spamtiggerbrev.
  • Tenåringer kan nå skrive kjærlighetsbrev med e-post til andre tenåringer.
  • Spøkelsesreparasjon tilfredsstiller nå innfallet Reparer noe.
  • La til en vegghøyttaler til bruk på offentlige steder med den skumle radiostasjonen i debug-katalogen.
  • Fikset et problem som forårsaket at simmer forsøkte å reparere en fungerende dusj hvis den ødelagte dusjen var i andre etasje.

Grensesnitt/Tekst

  • Husstandsadministrasjonen viser ikke lenger tomme husstander som et resultat av at simmene dør av alderdom.
  • Fikset en feilaktig tekstoppdatering som resulterte i at det første målet i skribentambisjonen informerte deg om at du skulle «lese 1 bok på biblioteket» istedenfor den korrekte setningen «Overvinn skrivesperre». Merkelig at skribentambisjonen hadde en feil i teksten …

-SimGuruGnome

Mitt navn er Simon, og jeg er Webmaster og daglig leder inne på Simskrystallen. Jeg opprettet Simskrystallen i januar 2012. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje