Nyheter,  Offisiell blogg,  The Sims 4

Blogg: Hva er egentlig en Game Pack?

Jeg har jobbet med The Sims 4-teamet med noe skikkelig fett i det siste. Jeg gleder meg til å dele det med dere, for jeg vet at det kommer til å la dere fortelle enda flere unike og vidunderlige historier med simmene.

To ord. Game Pack. Hva er en Game Pack, sier du? Game Packs er unike i The Sims 4. Den første Game Packen vår kommer i januar 2015, men før vi snakker om den, må vi snakke litt om hva en Game Pack er.

For omtrent ni år siden, mens vi holdt på med The Sims 2, introduserte vi stæsjpakkene for å gi dere nye måter å endre spillopplevelsen på. Stæsjpakkene hadde bestemte temaer og inneholdt klær, frisyrer, møbler og pynt.

I The Sims 4 ville vi fortsette tradisjonen og gi dere enda flere muligheter til å fortelle historier, så Game Packs inneholder nye spillfunksjoner, nye objekter og nye klær basert på et sentralt tema. Å kunne utvide spillet med Game Packs gir oss sjansen til å gi dere noe av det dere har bedt om, og vi gleder oss skikkelig til å slippe den første.

Så hva kan du vente deg i den første Game Packen som kommer tidlig i 2015? Du får ta med deg simmene til Granite Falls og utforske et helt nytt sted. Skogen er full av muligheter. Syng sanger rundt leirbålet, grill pølser over åpen ild og bruk bjørnekostymer!

Så der har du noen saftige nyheter å tygge på, og snart kommer det mer!

Laterz!

-SimGuru Grant


Kilde: Thesims.no


 

Mitt navn er Simon, og jeg er Webmaster og daglig leder inne på Simskrystallen. Jeg opprettet Simskrystallen i januar 2012. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje