Offisiell blogg,  The Sims 4

Blogg: Gravide simmer fra det ytre rom!

Det er noe merkelig som skjer i utvidelsespakken The Sims 4 På jobben*.

Forrige uke kikket vi nærmere på en baker som åpnet et eget bakeri i The Sims 4 På jobben. Denne uken skal vi følge et ungt romvesenpar som holder seg skjult blant simmene, og som er i ferd med å legge ut på en magisk reise.

Det var kjærlighet ved første blikk for Kristen Dyson og Spencer Jackson. De møttes utenfor det nye bakeriet i byen og flyttet sammen kort etter. Det var fantastisk å være ung og forelsket! Den første natten i det nye hjemmet ble fullbrakt med årnings, men de kunne ikke være sent oppe. Begge hadde nylig begynt i ny jobb, Kristen som forsker og Spencer som politisim, og de måtte opp tidlig dagen etter. Og tenk, ingen av kollegaene visste at de kom fra verdensrommet, fordi de levde i skjul som vanlige simmer!

Noen dager senere, følte Kristen noe merkelig. Hun var i godt humør fra morgenen av, men bare halvveis ut i arbeidsdagen på FremtidsSim Laboratorier ble hun skikkelig sliten. Hun visste at hun ikke var syk. Dette føltes … annerledes. Kunne det være det hun trodde det var? Etter jobben fortalte hun Spencer de gode nyhetene. Hun var gravid! Og han hadde en overraskelse til henne også: Han var også gravid!

Noen dager senere hadde begge to synlige kuler på magen. Et forelsket par som var gravide begge to med hverandres barn, noe så herlig! Nå kunne de gå alle de ukomfortable og prøvende stegene i svangerskapet sammen.

Før magene ble for store, ville de dra tilbake til dit de kom fra for å dele de store nyhetene med sine egne. Heldigvis for dem hadde Kristen nettopp tatt med seg en Electroflux-ormehullgenerator hjem fra jobben, så det var ikke vanskelig for dem å reise flere lysår til planeten Sixam. Da de hadde gått gjennom portalen, kunne de gå ut av sim-forkledningene sine og være seg selv sammen med romvesenkompisene sine. Vennene deres på Sixam var overlykkelige over de gode nyhetene, og så frem til å få flere romvesener de kunne diskutere den rare maten til simmene med.

Noen dager senere, begynte Kristen og Spencer å bli så store at de så ut som om de skulle føde når som helst. Hva skulle de gjøre hvis fødselen begynte samtidig for dem begge?

Da den store dagen endelig kom, var det Kristen som skulle føde først! Heldigvis hadde det nettopp kommet et nytt sykehus i byen, så de fikk fraktet Kristen dit i hui og hast for å la proffene (og de høyteknologiske robotmaskinene deres) ta seg av fødselen. Da de kom dit, skjønte Spencer fort at hemmeligheten om opphavet deres var trygg – legen var nemlig også et romvesen i forkledning. Det var godt å vite at de var i trygge hender.

Trykk på bildet for større versjon.
Trykk på bildet for større versjon.

Alt gikk som det skulle for moren og Myra, parets nyfødte jentebaby. De dro rett hjem for å begynne å kose med den lille, men akkurat idet de var i ferd med å komme i orden, var det Spencer sin tur! Heldigvis hadde Spencer planlagt å føde hjemme, så han var klar til å gjøre det han måtte på egen hånd. Men det han ikke hadde regnet med, var tvillinger. To vakre, perfekte, grønne romvesenbarn: Kaloy og Sodi.

Da de tre barna hadde sovnet, gikk Kristen og Spencer og la seg. De hadde hatt en travel dag! Og nå som husstanden var mer enn dobbelt så stor, kom det til å bli mye å gjøre fremover også.

Første april blir simmene helt sjef på arbeidsplassen i utvidelsespakken The Sims 4 På jobben. Du kontrollerer alt de gjør mens de prøver seg på tre nye, aktive karrierer. Nå kan du redde liv som vågal lege, løse krimgåter som fryktløs politisim og finne opp helt sprø ting som gal forsker. Du kommer også til å kunne la simmene slippe løs gründeren i seg og lage og tilpasse egne butikker. I tillegg er det nye steder å dra, nye ferdigheter å lære seg og muligheten til å treffe romvesener!

Mitt navn er Simon, og jeg er Webmaster og daglig leder inne på Simskrystallen. Jeg opprettet Simskrystallen i januar 2012. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje