Offisiell blogg,  The Sims 4

Tips om hvordan du driver en restaurant i spillpakken The Sims 4 Ut og spise

Hvis du har skaffet deg spillpakken The Sims 4 Ut og spise*, er det sannsynlig at du har tatt med simmene på en velfortjent tur på en fancy restaurant. Men hva om du har lyst til å lage din egen? Her har du noen tips om å lage en femstjerners drømmeopplevelse for simmene dine.

Plassering og kjøp av restauranten. Før du kan servere den første retten, må du kjøpe restauranten. Etter du enten har bygget en (eller hentet en fra biblioteket), trenger du en sim som kan kjøpe den. Bruk eierskapsknappen nederst til høyre på skjermen, velg Kjøp en restaurant, og velg tomt.

Skaff nok penger. Finansene til husstanden er atskilt fra virksomheten din. Klikk på knappen for pengeoverføring i eierskapspanelet for å gi virksomheten din noen simoleoner. Disse pengene trenger du til å kjøpe møbler, betale for markedsføring og dekke utgifter til ansatte. Det gjelder å investere hvis man vil tjene penger på lang sikt!

Lei inn billige ansatte til å begynne med. Klikk på knappen for å administrere ansatte i eierskapspanelet for å leie inn ansatte. Du trenger minst en kokk, en vert og en servitør. Du kan ansette dyktigere simmer, men de koster mer, og kan bli en for stor utgift for en nystartet restaurant. Dessuten kan du lære opp ansatte senere så de blir skikkelig flinke!

11Tips-TS4_674_GP03_LIFTS_10

Vurder kokkens ferdigheter. Når du setter opp menyen til restauranten din, må du ta kokkens ferdigheter med i regnestykket! Noen oppskrifter er vanskeligere enn andre å tilberede. Dette ser du i menytilpasningspanelet. Hvis kokken din ikke er så god, kommer han til å skuffe gjestene hvis han prøver å lage retter fra øverste hylle. Du må velge hvor du vil bruke pengene dine. Det kan være en god investering å hyre inn en bra kokk.

Observer driften. Du må holde et øye med de ansatte for å vite hvordan det går i restauranten. Hvis ikke du kan avgjøre det ut fra å se på hvordan de oppfører seg, kan du se på reaksjonene over hodet på gjestene. De får flere eller færre stjerner basert på hvor bra de ansatte gjør jobben sin. Husk å kjefte på ansatte hvis de ikke gjør jobben sin bra nok, eller invester i opplæring for å hindre at uheldige hendelser gjentar seg. Hvis noen ansatte blir skikkelig vanskelige å ha med å gjøre, er det bare å gi dem sparken!

11Tips-TS4_674_GP03_LIFTS_01

Inspirer de ansatte! De ansatte trenger av og til litt oppmuntring. Husk å holde inspirerende taler for dem ofte for få dem med på å bidra til å gjøre restauranten bedre. Flere stjerner fra gjester betyr at restauranten fungerer bedre, hvilket igjen betyr flere simoleoner til deg!

Invester i reklame. Når du starter en restaurant, vet ikke simmene hvor fantastisk restauranten din er. Derfor bør du investere i markedsføring i eierskapspanelet ved å klikke på markedsføringsknappen. Jo mer du bruker, desto større sjanse har du til å få flere gjester i restauranten. Men vær forsiktig! Du bør ikke få for mange kunder heller, i hvert fall ikke flere enn du kan ta deg av. Hvis de ansatte ikke er så flinke, gjør du et dårlig inntrykk. Og derfor er neste punkt viktig.

TS4_648_GP03_SCREENS_02_003

Betal for opplæring. Du kan betale simoleoner til å trene opp de ansatte med knappen for å administrere ansatte i eierskapsmenyen. Bedre ansatte sørger for at gjestene er mer fornøyde, de gjør mindre feil og på sikt sørger de for at du tjener mer penger. Det er sånn det er, du må investere penger nå for å tjene mer senere. Å finne rett tidspunkt å bruke pengene på er viktig for restauranten.

Vi vil gjerne se restauranten til simmene dine i aksjon! Del det du lager på Twitter med #DineOut.

*KREVER AT DU HAR THE SIMS 4-GRUNNSPILLET (SELGES SEPARAT) OG ALLE SPILLOPPDATERINGENE FOR Å SPILLE.

Mitt navn er Simon, og jeg er Webmaster og daglig leder inne på Simskrystallen. Jeg opprettet Simskrystallen i januar 2012. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje