Ukens Spotlight

Ukens Spotlight – Uke 1

TS4-KrystallVelkommen til Ukens Spotlight! | Uke: 1

Heisann og velkommen til årests første «Spotlight».
Denne uken skal vi promotere youtuberen «Gunndaballong».
Men ikke minst feire! Simskrystallen fyller nemlig 6 år, 8.Januar!!
Førstkommende uke skal feires med konkurranser. (Selvsagt med muligheten til å vinne litt simsstæsj!)

Vi skal også ha en oppsummering av de viktigste nyhetene de siste 2 ukene.

TS4-KrystallIntervju av Gunndaballong

Fortell litt om deg:
Hei! Mitt navn er Gunn Marie. Jeg er 24 år og fra lille Åmli på Sørlandet, og har en samboer på 3året + 7 firbeinte venner!
Går under kallenavnet Gunndaballong i sosiale medier! 🙂
Jeg driver litt med YouTube, og selvfølgelig The sims og andre spill! Liker også ting som har med data å gjøre, gaming, reise og redigere bilder/videoer, men også å lære nye tips og triks innenfor spill!

Hva er det som motiverer deg mest til å drive med Youtube, med The sims som det største fokuset?
Det som motiverer meg er at jeg liker det jeg driver med, og at man får lære seg nye tips og triks under veis! Og selvfølgelig at jeg kanskje inspirerer andre til å drive med challenges/gameplay!

RomanticHva er det beste med å være Norsk Youtuber?
Det beste med å være en Norsk Youtuber må jo være selve dette communityet! da vi er ikke så mange, men hver enkelt viser seg frem på sin egen måte, men også at man alltid kan finne venner i dette communityet 🙂

TongueHva er det verste?
Det verste jeg har erfart er at ,å bli utsatt for en del hatkommentarer og mobbing! Og det er ikke noe som jeg er veldig fan av i bunn og grunn! For å ta et eksempel så holder jeg for øyeblikket på med en julekalender på kanalen, og denne ble da delt i en facebook-gruppe i form av narr, men man må faktisk heve seg over dette om man ønsker å bli en bra YouTuber! 🙂

Har du ett tips til noen som ønsker å starte med Youtube?
Mitt tips til noen som ønsker å starte med youtube er at man skal:
– Ha det gøy!
– Vær deg selv!
– Og gjør/vis frem det DU synes er morsomt å drive med/spille!

Hva er den morsomste pakken som har kommet til spillet siden utgivelsen av The sims 4?
For min del så er den morsomste pakken gøy med gjengen da det gir simmene en mulighet til å få seg venner fortere samt danne egne grupper! Jeg har erfart at familiene jeg spiller med har holdt sammen da jeg holder på med Decade Challenge bak kamera for å finne ut om det kan bli en youtube-serie etterhvert!

Hva er din favorittpakke? (Gjelder alle Simsspill.)
Min favorittpakke må være The sims 2: Årstider, og det er fordi dem hadde mulighet for å kunne bli mer «ekte» siden dem kunne bli solbrente eller fryse! 🙂 Følte det gjorde spillet mer levende! Og det at de også kunne gjøre diverse aktiviteter for hver årstid var et morsomt påfunn! Jeg spilte ofte i nabolaget «Elveblomstlia» som det het på norsk! 🙂


Hva er ditt beste spillminne fra The sims serien? (Gjelder alle Simsspill.)

Mitt beste spillminne fra The sims-serien? Hm! Det er veldig vanskelig å svare på fordi det er så sykt mange, men jeg tror det må være da jeg fikk Don Lothario (The sims 2) til å invitere over alle de elskerinnene han hadde inkludert Cassandra (som han var forlovet med) til å komme over og da bevise hans kjærlighet for Cassandra, men det resulterte i en skikkelig katastrofe hvor han endte opp fra å ha 4 til aboslutt ingen! Hehe! Og da jeg var enebarn så hadde jeg ikke så veldig mange kjente som spilte The sims så det ble mye minner fra selve spillet! 🙂

Når begynte du å spille Sims?
Jeg begynte å spille Sims da jeg var 8 – 9år, og jeg fikk mitt første sims-spill i julegave julen 2002. Siden den gangen kan du jo si at jeg har vært blodfan av The Sims!

Hvilket Simsspill var det første du prøvde?
Det første The Sims spillet jeg prøvde var vel The sims Double Deluxe! Som da inneholdt Livin’ it up og Houseparty! 🙂


Hvilke 3 pakker håper du på at skal komme til spillet i fremtiden?

Om jeg skal håpe på fremtidige pakker til The Sims 4 så må det være Årstider, Livets skole/Universitet og kanskje Fritid da jeg føler etter å ha spilt alle the sims-seriene opp igjennom at det er liksom noe som mangler i spillet!!

Spiller du andre spill enn The Sims?
Ja, jeg spiller andre spill! 🙂
Blandt annet så spiller jeg Need for Speed, GTAV, Call of Duty, Crash Bandicoot: N’sane triology, The sims 2, Theme Hospital og Simcity! Og jeg må legge til at til tider så blir det en del GTAV siden det snart kommer ut en ny update, og disse oppdateringene pleier å innholde dyrt content!

Det var det jeg hadde å bidra med til dette Intervjuet!
p.s Jeg har nettopp formatert pcen så mistet desverre bildene jeg har tatt mens jeg har spilt!

TS4-Krystall
Level Up Norge ble i utgangspunktet nedlagt av VG i desember 2015.
Da smelte en haug med norske gamere knyttneven i bordet, og krevde å få tilbake vårt kjære Level Up! Level Up tester NYE spill, og anmelder det fortløpende på youtubekanalen deres. De har også sin egen podcast der, de prater om spill, og har faste livestreams på onsdager. LIKER DU SPILL? Hvis ja… Da bør du sjekke ut Level Up! Som eier av Simskrystallen, vil jeg anbefale Level Up på det sterkeste.
Med vennlig hilsen, Simon
TS4-Krystall

TS4-Krystall

Level Up Har du lyst til å støtte Level Up?
Vi har gått indie og setter voldsomt pris på all den støtte vi kan få! Tusen takk for ditt bidrag.
Du finner vår Patreon her: https://www.patreon.com/levelupnorge


~ Hva har skjedd siden sist ~

SIMSKRYSTALLEN GIR DEG EN KORT FORKLARING PÅ SIMS 4 STUDIO! THE SIMS 4 UT OG SPISE KOMMER TIL KONSOLL

Postet: 06.Jan.2018 av Marcus

Vi i simskrystallen har lastet ned Sims 4 studio og prøvd oss frem med å reparere noe av vårt Custom content. 

Etter at The sims 4 katter og hunder kom i november, har mange slitt med at mye av deres custom content har sluttet å fungere. Dette er ikke uvanlig i store oppdateringer, og skjer veldig ofte når det kommer nye utvidelsespakker.

Fortsett å lese →

Postet: 04.Jan.2018 av Simon

Lyst på noe. . . mer? Vi håper du har appetitten i orden, for vi kunngjør spillpakken The Sims™ 4 Ut og spise*, som kommer til Xbox One og PlayStation 4 den 9. januar 2018!

Fortsett å lese →

TO NYE PAKKER KOMMER DENNE VINTEREN! TUSEN TAKK FOR ETT RIKTIG FLOTT ÅR

Postet: 02.Jan.2018 av Sunniva

Vi har nettopp fått vite at det kommer TO nye pakker til Sims 4 denne vinteren! Den ene er så klart stæsjpakken stjæsj for klesvaskedag, men hva kan den andre være? Hva tror dere?

Under kan du se videoen The Sims la ut på twitter:

Fortsett å lese →

Postet: 31.Des.2017 av Simon

Denne artikkelen ble opprettet til ære for «dere» som bruker nettsiden vår! Tusen hjertelig takk for gode besøkstall, og aktive kommentarfelt. Vi trodde ikke fjoråret kunne bli bedre, med tanke på antall besøkende.

Fortsett å lese →

UTROLIG MANGE BRUKERE PÅLOGGET THE SIMS 4 IGÅR ORIGIN ER OVERBELASTET *LØST*
Postet: 31.Des.2017 av Simon

Igår var det utrolige ca 122.000 spillere pålogget The Sims 4. Høydetoppen var rundt kl 21:30 en eller annen plass, med utrolige 121.876 spillere pålogget. Det er ikke sikkert folk forstår dette. Men dette er helt SYKE TALL! Vanligvis ligger det på rundt 45.000 brukere samtidig.

Fortsett å lese →

Postet: 30.Des.2017 av Simon

Origin er nede pga. høyt trykk på serveren.
Rett og slett ingen ting fungerer!
Alt av innlogging, kjøp av spill, muligheten til å chatte, håndtere vennelisten og spille spill med venner.

Fortsett å lese →

 

NYTT DESIGN I VÅRE KOMMENTARFELT THE SIMS 4 – UT OG SPISE LANSERES TIL KONSOLL 9 JANUAR!
Postet: 25.Des.2017 av Simon

Idag har vi lagt til nytt design i våre kommentarfelt.
Dette vil gjøre kommentarfeltene våre mer oversiktlige.
– Det er også lagt til en stemmefunksjon, der man kan stemme opp gode kommentarer og svar.

Postet: 21.Des.2017 av Simon

Den britiske nettbutikken «Game» har listet opp «Ut og spise«, med lanseringsdato 9.Januar 2018. Dette betyr at pakken mest sannsynlig blir lansert både til PS4 og Xbox One-spillere 9.Januar.

Fortsett å lese →

LÅS OPP NYTT THE SIMS 4 FILTER PÅ SNAPCHAT THE SIMS MOBILE – KOMMER SNART!

Postet: 20.Des.2017 av Simon

EA har lansert er veldig kult «The Sims 4-Snapchatfilter» som ble utgitt i USA, Storbritannia, Frankrike, Tyskland, Canada og Australia igår. Men du kan nå endelig låse den opp i alle land med en ny snapchat kode, som lar deg låse opp filteret i en time, men ikke fortvil, du kan fortsette å bruke denne koden for å låse opp filteret hele tiden. Bruk denne lenken for å  låse opp filteret eller bruk bildet under.

Fortsett å lese →

Postet: 19.Des.2017 av Simon

Lek med livet i The Sims Mobile! Lag simmer, gi dem unike personligheter, og tilpass husene deres med mer detalj enn noen gang før på mobil. Samhandle med andre simmer, og bygg opp forhold til dem for å låse opp belønninger. Lev simmenes liv mens de når karrieremål, fester med venner og blir forelsket. Hvilke historier vil du fortelle? Ettermælet simmene etterlater seg begynner i dag.

Fortsett å lese →

  Ukens tema: Mangel på brannmenn i The Sims 4
Seriøst! Hvem sin gode idé var det å droppe brannvesen i The Sims 4?

Man skulle tro at The Sims 4 var skikkelig nyskapende og resirkulerte alle gode idéer fra tidligere spill. Dette viser seg å ikke stemme på alle punkt tydeligvis! For merkelig nok er det INGEN brannvesen i The Sims 4. Så du må faktisk klare deg selv, om det begynner å brenne i huset ditt! Men fortvil ikke… Det finne mange gode løsninger for å unngå brann, og ikke minst en ny måte å slukke branner på!

Hvordan slukker jeg brannen?
Trykk på brannen, og velg «Slukk brann».

Ved å se lengre ned i artikkelen, er det ei løsning til som kan brukes. Men det krever kjøp av gjenstanden som heter «Kontrollpanel for overrislingsanlegg».

Simmen min brenner!
Oisann, det hørtes virkelig ikke bra ut. Men fortvil ikke. Trykk på simmen din og velg «Slukk sim».
– Hvis du er i nærheten av dusj, badekar eller ett svømmebasseng kan du slukke simmen din der også.

BRANNFOREBYGGENDE TILTAK:
– Unngå å tenn opp nyttårsraketter innendørs. Det er visst nok ikke så veldig lurt!
– Ikke avbryt matlagingshandlinger, da dette kan føre til brann.
– Det anbefales at man har grunnleggende matlagingsferdigheter, før man begynner med matlaging.
– Ikke plasser gjenstander for nære peisen, da disse kan ta fyr.
— La heller ikke peisen brenne for lenge om gangen, og spesielt ikke uten tilsyn fra en ansvarlig sim!

BRANNFOREBYGGENDE GJENSTANDER:
Alarmz røykvarsler
75§
En røykvarsler med alle funksjonene du trenger – en overfølsom sensor og en ekstremt plagsom alarmlyd. Kjøp en til alle rom!


OBS: I The Sims 4 er dette bare en helt normal røykvarsler. Brannvesenet kommet ikke og hjelper til som i tidligere spill, men sier tydelig ifra om det brenner i det rommet røykvarsleren er plassert.


Kontrollpanel for overrislingsanlegg
750§
Sikkerhet først! Bruk dette kontrollpanelet til å administrere bygningens overrislingsanlegg i tilfelle brann eller andre industriulykker!

Av og til er det like greit å bare finne en sikker vei ut av huset, og heller la teknologien gjøre jobben for deg.


Dette fantastiske systemet er alltid lurt å ha. Da dette dette automatisk slukker brannen i huset ditt, slik at simmen din kan fokusere på det som er viktig. Nemlig det å «finne er sikker vei ut».

 

 

Mitt navn er Simon, og jeg er Webmaster og daglig leder inne på Simskrystallen. Jeg opprettet Simskrystallen i januar 2012. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje