Nyheter

MAXIS HAR LANSERT STICKERS PAKKE FOR iOS BRUKERE!

EA har offisielt lansert The Sims™ Sticker Pack for iOS, dette gir deg bedre muligheter til å bruke »stickers» med iMessange på The sims vis. 

Skap enda flere morsomme øyeblikk med disse morsomme og livlige klistremerkene i iMessange, inspirert av The sims 4 og The Sims Mobile.  Send din kjærlighet til The sims ved å dele unike tankebobler og kreative ikoner.

Ønsker du å fortelle noe helt spesielt til vennene dine eller fortelle kjæresten din hvor høyt du elsker han/henne, kan du nå gjøre det på simsvis, ved å velge blant 40 forskjellige bobler og ikoner! 

Hvordan laster man ned The Sims™ Sticker Pack?
NB: DU MÅ HA iPhone/iPad FOR Å LASTE NED DENNE PAKKEN!

Trinn 1: Gå inn på App Store, og søk på »The Sims™ Sticker Pack»
Trinn 2: Trykk på Hent/last ned

Du kan også laste ned ved å klikke her

Når du har lastet ned appen, trenger du ikke å trykke på åpne, men du kan gå rett inn på meldinger, og velge ny melding, og passe på å velge en kontakt med iMessange aktivert, ellers vil det ikke fungere riktig.

Måten du går frem på er enkel, du åpner meldinger, velger ny melding, eller åpner en allerede pågående iMessange samtale, og velger ikonet med Apple sin logo. (som vanlig ved siden av kameraet i meldinger).

Deretter trykker du på et ikon og send! Så enkelt,  er det å få det litt ekstra moro med meldinger, med de nye The sims stickers pakken!

Ønsker du også denne pakken? last den ned allerede i dag ved å klikke her!

 

Hei, mitt navn er Marcus, og jeg er en medeier i Simskrystallen. Litt av mitt arbeid på denne nettsiden er filmproduksjon for Simskrystallens YouTubekanal, og bannere på nettsiden. Jeg jobber i REMA 1000 i en praksis som varer i to år, og er simseslker på fulltid, utenom arbeidstiden min! Mine andre interesser uten om The sims, er designing i Adobe og videoredigering.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje