Nyheter,  The Sims 4

SimGuruKate får tittelen Global Community Manager

SimGuruKate skriver selv på Twitter at hun endelig kan dele nyheten om at hun har fått det hun kaller for drømmejobben som Global Community Manager i TheSims:

«Sul Sul! Mitt navn er SimGuruKate og du har kanskje sett meg rundt i verden på The Sims Mobile noen ganger det siste året, jeg vet at det har vært litt stille her siden SimGuruDrake dro. Vel, i dag er jeg utrolig glad for å dele med dere at jeg offisielt har blitt med i teamet som «Global Community Manager» for The Sims 4.»

SimGuruKate skriver at hun har har vært en engasjert simmer de siste 18 årene, og at hun har møtt noen av sine eldste venner gjennom nettfellesskapet. Hun mener selv at hun har fått drømmejobben og at hun ser veldig frem til å jobbe sammen med utviklingsteamet. Hun ønsker å få til et dypere nivå av kommunikasjon og engasjement omkring The Sims 4. Videre skriver hun at det kommer noen fantastiske ting dette året og hun gleder seg til vi andre får oppleve det. «The Sims 4 er langt i fra over, det er fortsatt mange historier å fortelle.»

Hun skriver at hun er spent på dette nye eventyret og det å bli enda bedre kjent med fellesskapet. Hun avslutter med: «Dette kommer til å bli et fantastisk år!»

Da kan vi ikke annet enn å glede oss sammen med henne og se hva det neste året har i vente for oss simmere.

https://twitter.com/SimGuruKate

Simskrystallen ble lansert 8.Januar 2012 av Simon Ekren Gravvold, som fortsatt eier og styrer nettsidene. Etterhvert har jeg fått flere hjelpere, som f.eks Willy Halvorsen og Alexandra Ejme som begge er medeier av Simskrystallen. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, så kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje