Nyheter,  The Sims 4

Forbredelse til The sims 4 : De fire årstider

Måned etter måned med spekulasjoner har ledet til dette øyeblikket – The Sims 4 : De fire årstider, som kommer denne uken! Vi forstår hvis du forsvinner etter installasjon ettersom det vil bringe mye nytt spill til hver verden og alt som vi har i spillet så langt!

Her er noen tips for å hjelpe deg med å fokusere:

Sjekk de nåværende husstandene

Jeg vet ikke om med deg, men min sims 4 er hvertfall FULL av spill og husstander som jeg ikke har vært innom på måneder. Det vil kanskje være en god ide og gå igjennom noen av de eldre savene dine, og forbrede hustandene for lyn og torden.

Det er tid for å umøblere

Elsker du huset du har bygd, men føler at intriøret kunne fått en liten årstid-miks? Fjern møblene fra hjemme så du kan være klar til å legge til nye soverom og nytt kjøkken, og ferie-objekter som juletre og mer!

Fjern (kun noe) av takene

Den store nye oppdateringen for The Sims 4 kommer til å gi deg glasstak for spillet. Hvis du føler for at noen av rommene trenger litt mer plass, så er det bare å fjerne taket og være klar til å gi masse solskinn til intriøret ditt.

…eller lag noe helt nytt!

Føler du ikke for å besøke de gamle simmene? Det er helt i orden! Lag en ny husstand og gjør så de er glad i friluft fordi de kommer til å bruke mye tid ute når The Sims 4 De fire årstider kommer ut.

Bygg et hus helt fra bunn og fokuser på en stor plass for planter – både ute og inne. De nye plantefunksjonene i de fire årstider vil gjøre så simmen din er opptatt i flere timer!

Legg til en miks på utfordringer

Føler du at noen av utfordringene for The Sims 4 som vi har så langt kunne trengt en liten årstid miks? Se igjennom noen at utfordringene som er nå, og se etter ting du kan gjøre når det gjelder vær, hage også videre.


Vi vet ikke om du liker å gjøre tekniske greier for The Sims 4 men tro på meg – Du vil bli takknemlig for å vite at spillet er forbredt på de fire årstider.

Navnet mitt er Alexandra, er 21 år. Jobber en del, samt går på skole. Eier ikke noe fritid :)) neida, på fritiden er jeg med venner eller sitter å oversetter her eller selvfølgelig spiller sims:)

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje