Nyheter,  The Sims 4

THE SIMS 4 SKREKKSTÆSJ GIR ENDELIG MENING

The Sims 4 Skrekkstæsj kom sent i september 2015, i hovedsak for å feire kommende Halloween og for å øke salget i den forbindelsen. Men når Halloween var over, begynte salget av pakken å avta. Skrekkstæsj gav bare en liten smakebit på De Fire Årstidene og man ønsket seg mer.

3 år senere, 2 Halloween hadde passert og mange tilbud på pakken senere ledet til at Skrekkstæsj endelig ble nyttig takket være utvidelsespakken De Fire Årstider kom ut.

Med muligheten til å spille de allerede eksisterende høytidene og lage sine egne høytider, så tilbyr De Fire Årstider en god Halloween opplevelse. Her kan man gjøre knask eller knep, ha «skummel ånd» og kle seg ut og mer. Disse tradisjonene gjør at du kan lage din egen Halloween historie som bare kan forbedres med Skrekkstæsj.

Knask eller knep tradisjonen blir bedre hvis du har Skrekkstæsj installert. Simmer som kommer til huset ditt for å gjøre knask eller knep kan gå inn i huset ditt og ta godteri fra godteribollen som kom med Skrekkstæsj og så kan de gå igjen. Du kan også sette godteribollen utenfor hvis du ikke ønsker forstyrrelser i privatlivet. Godteribollen gjør knask eller knep litt lettere når folkene kommer.

Stasjonen for å skjære ut gresskar som kommer med Skrekkstæsj er også veldig nyttig for Halloween høytiden du kan lage. Ikke bare fordi du kan kutte gresskar som dekorerer hjemmet ditt, men også fordi handlingen er støttet av «skummel ånd» tradisjonen som hjelper deg å fullføre den.

Men, alt du gjør i løpet av Halloween høytiden som du har skapt er ikke egentlig verdt det hvis det ikke er noen simmer som er vitne til det. Hvis du arrangerer en skummel fest med tingene fra Skrekkstæsjpakken vil det bli mye mer interessant for simmene hvis du kombinerer det med De Fire Årstider. Simmene du inviterer til festen vil komme med kostymer fra Skrekkstæsjpakken i stedet for noen av kostymene fra grunnspillet.

Jo flere simmer du har på tomten din betyr at du har mulighet til å fullføre alle tradisjonene fortere i løpet av festen.

 

Kilde:

http://simscommunity.info/2018/06/25/the-sims-4-spooky-stuff-finally-makes-sense-now/

 

 

Simskrystallen ble lansert 8.Januar 2012 av Simon Ekren Gravvold, som fortsatt eier og styrer nettsidene. Etterhvert har jeg fått flere hjelpere, som f.eks Willy Halvorsen og Alexandra Ejme som begge er medeier av Simskrystallen. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, så kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje