Nyheter,  Spesial,  The Sims 4

Historien til familien Svenssen

Etter en fruktbar karrière har Pollineringstekniker 9 trukket seg tilbake til yndlingsplaneten sin. Men kan sønnen hans, Johnny, få venner og gli inn i miljøet, eller er denne familien rett og slett i merkeligste laget, selv for Snålfoss? Familien ble først introdusert i grunnpakken til The Sims 2, og returnerte som en offisiell nedlastbar familie inne på The Sims 4 galleriet.

La oss ta en nærmere kikk på familien Svenssen:
Etternavnet Svenssen ble tatt i bruk av Pollineringstekniker 9 da han ankom i Snålfoss. De er knyttet til Familien Zelig gjennom Kari. Familien består av Pollineringstekniker 9, konen hans Kari, og barna deres Johnny og Juni. Pollineringstekniker 9 er et romvesen, mens Kari er menneskelig. Sønnen deres Johnny har grønn hud, men mangler romvesen-ansiktstrekk, mens deres datter Juni har et helt menneskelig utseende.

Pollineringstekniker 9 Svenssen har i tillegg de voksne romvesenbarna Lola Singelvik og Ingvild Singelvik med Uan Zelig. For å gjøre ting her enda mer rart… Uan Zelig er faren til Kari Svenssen, som igjen er kona til Pollineringstekniker 9 Svenssen! Så Lola Singelvik og Ingvild Singelvik ble født av den samme mannen, som er bestefaren til barna som Pollineringstekniker 9 Svenssen har med Kari Svenssen.
*Gasph!* Så mye info å holde styr på….

 

General Krutleif får rundjuling av Pollineringstekniker 9.

Familiefeider:
Svenssen: Pollineringstekniker 9 Svenssen har en familiefeide med sin aggressive nabo General Krutleif Bang, etter at de hadde en slosskamp.
Zelig: Den aggressive simmen General Krutleif Bang har banket opp Oversan Zelig, Paz Zelig og Plut Zelig, som også er i slekt med familien Svenssen.

Mange tolker det her som at General Krutleif Bang forsøker å få romvesene til å forlate Snålfoss.

The Sims 4:
En offisiell rekreasjon av familien Svenssen fra The Sims 2 ble lastet opp til The Sims 4 galleriet den 22.Mars.2019, som en del av 19-årsjubileet til The Sims. Husstanden her inneholder Johnny, Pollineringstekniker 9, Kari og Juni.

Fra venstre: Johnny Svenssen, Pollineringstekniker 9 Svenssen, Kari Svenssen og Juni Svenssen.

Familietreet til familien Svenssen og Zelig:

En lett forklaring på de Norske navnene:
Vi i simskrystallen har spurt Sandinsky Productions som har ansvaret for den Norske oversettelsen til The Sims-serien, om de hadde noen kommentarer med tanke på de Norske navnene til familien Zelig. Ja familien Zelig, fordi at den lille infoen om navnene i familien Svenssen er «Gre Zelig» kjedelig!

Det begynte vel med Koo Zelig, og så gikk det ganske greit en stund, men så ble det så skrekkelig mange i denne familien, så det er kanskje ikke alle ordspillene som sitter like bra, for å si det forsiktig. Et par av dem skjønner jeg ikke selv engang lenger ?

Kilder:
The Sims Wiki
TheSims Wiki Norge
ea.com
– Sandinsky Productions.
— Samt innhentet info fra spillene.

 

Simskrystallen ble lansert 8.Januar 2012 av Simon Ekren Gravvold, som fortsatt eier og styrer nettsidene. Etterhvert har jeg fått flere hjelpere, som f.eks Willy Halvorsen og Alexandra Ejme som begge er medeier av Simskrystallen. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, så kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje