Nyheter

The Sims 4: 6 måneders veikart.

Mange simmere lurer på hva vi kan forvente oss videre i sims verdenen! Selv om Sims Teamets siste blogginnlegg ikke avslører noen spesifikasjoner angående temaene for det kommende innholdet, tydeliggjorde de pakke-typene som vi bør forvente oss, samt informasjon om utviklingen. Sjekk det ut!

Hei alle sammen, SimGuruDuke her og skriver til deg fra det modifiserte gjesterommet i huset mitt, som nå fungerer som mitt hjemmekontor. Det ordner seg, siden jeg ikke forventer noen gjester foreløpig. Endringene de siste ukene har vært vanskelige for oss alle, og jeg vil ta et øyeblikk og dele noen oppdateringer om The Sims 4 med dere alle.

For det første, for de som lurer, overførte hele teamet vårt til å jobbe hjemmefra den 16.Mars. Dette har vært et stort skifte, men vi er alle så begeistret for det framtidige innholdet vi bygger at vi har presset oss igjennom og fortsetter å gjøre framskritt! Det har gått litt tregere med alle barna og dyrene våre som krever oppmerksomhet gjennom dagen, men som alltid er vi her for å sikre at The Sims 4 fungerer når du vil spille. Med det i tankene tenkte jeg at jeg kunne gi deg en liten forhåndsvisning av hva du kan forvente av oss i løpet av de neste seks månedene.

Vi jobber for øyeblikket hardt med den nye samfunns bestemte stæsj pakken. Jeg kan ikke fordele deg navnet fordi vi ikke har stemt på det ennå, men jeg så listen over alternativene forrige uke, og jeg aner ikke hvilken du vil velge. Jeg er ivrig etter å finne ut av det! Den pakken kommer virkelig sammen, og det har vært flott å ha alle innspillene deres som hjelper med å forme den.

I tillegg til stæsj-pakke, jobber vi også hardt med vår neste utvidelsespakke. Jeg er veldig spent på temaet teamet har valgt – Jeg tror det vil være en overraskelse for mange av dere. Teamet har også jobbet hardt med noen nye overraskelsetillegg vi planlegger å bringe til spillet over sommeren. Det er ikke enorme forandringer, men de er ganske kule som jeg tror du vil ha mye moro med. En annen gruppe på vårt team er for tiden fokusert på vår neste spill-pakke. Denne pakken er stort for oss, og vi er veldig ivrige etter å dele den med dere alle senere i år.

Til slutt har vi jobbet med noen morsomme måter å holde seg hjemme og leke sammen. Nei, vi driver ikke med flerspiller. Vi ønsker å hjelpe vårt fellesskap av spillere til å få kontakt med hverandre (og oss!) i denne tiden med sosial distansering. Som en del av det ønsker vi guruer en sjanse til å dele mer med deg. Vi er ikke klare til å avsløre alle detaljer, men jeg er begeistret for deg, og du vil få mer info snart!

Jeg vil at dere alle skal vite at teamet vårt fremdeles er veldig fokusert på å bygge ut nye opplevelser for spillet og sikre at vi fortsetter å vokse og utvide The Sims når vi lytter til dere alle, spillerne våre. Takk for at du spiller, og vær trygg!

Jeg har vært en del av Simskrystallen teamet siden Mars 2019. Jeg er i hovedsak ansvarlig for guider om CC og Mods.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje