Nyheter

The Sims 4 Bærekraftig Liv

Velkommen til Evergreen Harbor, den bærekraftige byen du har drømt om! Bli med andre samarbeidende skapere og bærekraftaktivister i utvidelsespakken The Sims™ 4 Bærekraftig liv*, som kommer til PC, Mac, Xbox One og PlayStation®4 den 5. juni 2020! Hvordan vil du spille for forandring?

Endre verden!
I Evergreen Harbor påvirker hver handling og beslutning du tar verden rundt deg. Jo renere Evergreen Harbor blir, jo mer ser du naturen blomstre. Du avgjør om himmelen er forurenset, eller klar nok til å se nordlyset danse. La søppel hope seg opp i nabolaget, eller rydd det opp og lag flotte, grønne turister i byen. Det er du som bestemmer!

Oppgrader hjemmet ditt.
Nye oppdateringer i byggemodus oppfordrer også til å tenkte grønt. For første gang kan du krympe regningene dine med vindmøller, solcellepaneler og duggsamlere. Reduser miljøavtrykket ditt og invester i et fargesprakende, levende tak. Inne kan du velge mellom nye, nydelige møbler (bærekraftig laget, selvfølgelig), eller du kan oppsirkulere andres søppel til vakre gjenstander!

Gjenvinn eller forsvinn.
Apropos gjenbruk, hvorfor ikke ta en titt på den nye jobbens om skaper? Hold utkikk etter samleobjekter og materialer til det neste prosjektet ditt når du er ute. Modige simmer kan prøve søppelcontainerdykking etter ressurser som fargestopp, deler og ingredienser – så lenge de ikke har noe imot lukten. Velg frilandshåndverker-karrieren for å få post- og intetnettbestillinger på stearinlys, sprudlejus, oppsirkulerte gjenstander og mer! Eller, prøv å oppmuntre naboene dine til å stemme på et fellesverksted hvor alle kan skape sammen.

Bruk stemmen din.
Ubrukte fellesområder står ubrukte – nesten, de brukes som søppeldynge. Samle naboene dine sammen om saken og bestem hvordan dere skal bruke det. Du trenger støtte for å få til det fellesverkstedet. Vil du heller ha et drivhus med vertikal hager? Stem på det! Hver uke kan du og det nye fellesskapet ditt stemme på en handlingsplan for nabolaget. Forvandle den delte tomten, støtt scenekunst, foreslå en ukentlig treningsøkt, forlang et oppsirkulertingsintiativ, eller utforsk mange andre alternativer på tavlen. Men, husk – Du kan ende opp med en papirpose på hodet, om det skjærer seg…

Uansett hva du gjør i Evergreen Harbor, vet du at DU forandrer verden.

Du kan allerede i dag forhåndsbestille The Sims 4 Bærekraftig Liv til Mac, Pc og Xbox One!

Jeg har vært en del av Simskrystallen teamet siden Mars 2019. Jeg er i hovedsak ansvarlig for guider om CC og Mods.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje