Nyheter

The Sims 4 Snøparadis: Alt om reglene for innendørs fottøy.

Presentert av EA Game Changers.

Hvem visste at det ville være mye å snakke om noe så enkelt som å ta av seg skoene i et hjem?

*Host* Uansett – The Sims 4 Snøparadis pakken introduserer et nytt system? Mekanisme? La oss bare kalle det en funksjon som lar deg kontrollere fottøyet i hjemmet ditt.

I mange kulturer, inkludert Japan som inspirerte Komorebifjellet, er omfavnet for å ta av deg skoene når du kommer inn i et hjem. The Sims Teamet gikk ikke glipp av denne lille detaljen ved å la deg velge hvilke fottøyregler du skulle bruke hjemme.

Selv om det ofte blir feilaktig å være mye trekk – kan reglene innendørs fottøy brukes ved å plassere «Taming Of The Shoe»-objektet fra byggemodus. Skiltet kan plasseres hvor som helst på tomten din, og vil umiddelbart gjøre hjemmet ditt til innstillingen «Fjern sko innendørs».

Det er tre forskjellige husregler du kan velge:

  • Tillat sko innendørs.
  • Bruk tøfler innendørs.
  • Fjern sko innendørs.

Så snart simmen din kommer inn i hovedinngangen til et hus, vises en svimlende visuell effekt på føttene, og endrer fottøyet til regelen du har brukt.

Hvis du er bekymret for at føttene til simmene dine blir for kalde, må du dra til «planlegg antrekk» på kommoden og gi dem noen sokker å bruke. Ingen sko regelen gjelder ikke sokker!

Vi hadde aldri forestilt oss at vi ville ta bilder av simmenes føtter for en artikkel, men her er vi….

Hvis du velger alternativet «bruk tøffler innendørs», vil simmene ta på seg et nytt par tøffler som følger med The Sims 4 Snøparadis. Hvis du ikke liker designet som er gitt til simmen din, kan du endre fargevarianten i Simsskaperen!
Her kan du f.eks bruke Testingcheats True koden først, også slå på Cas.FullEditMode og klikke på en sim og velge «Endre i simsskaperen» hvis du spiller med en familie du allerede har laget.

Reglene du seter gjelder for simmer i alle aldre. Barn som føler seg litt ondskapsfulle, vil ikke alltid lytte til husreglene, men hvis de blir fanget av en forelder, blir de flaue!

«Taming Of The Shoe»-skiltet er ikke det eneste objektet som lar deg kontrollere husets fottøyregler. Hvis du legger ned menn og kvinners skostativ, vil du kunne samhandle med det og bruke samme sett med regler! Ikke bekymre deg vhsi du har flere gjenstander på stedet som setter fottøyreglene – reglene blir brukt på alle interagerbare fottøyreglerobjekter!

Jeg har vært en del av Simskrystallen teamet siden Mars 2019. Jeg er i hovedsak ansvarlig for guider om CC og Mods.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje