Nyheter,  The Sims 4

The Sims 4 Tenåringsliv: Verdenskartet og ikonet til den nye verdenen


Vi har ikke kunne skrevet om dette her tidligere. Men Simskrystallen var en av flere som ble invitert til en eksklusiv livestream av den kommende utvidelsespakken Tenåringsliv den 01.07.

*Vi gjør oppmerksom på at dette er et skjermbilde fra betaversjonen av spillet. Skjermbildet er fra 01.07.2022, så endringer i verdenen kan forekomme.
Verdensikonet til Copperdale.

Vi hadde alle sammen fått klare regler fra EA, der vi ikke kunne fortelle om disse nye opplysningene før ETTER den offisielle livestreamen i kveld. Og om folk gjorde det, så ville det gå ut over alle sammen.

Publisering av informasjon på Twitter:
Tror dere pokker meg ikke at det var en forbanna LØK som valgte å trosse dette!? Rett etter at streamen var ferdig ble det opprettet en profil inne på Twitter, der vedkommende delte innhold fra streamen.  Så nå er det veldig mye spekulasjoner på om bildet er ekte eller ikke på diverse sosiale medier. Vi kan nå fortelle dere at det bildet faktisk er 100% ekte. – Det kommer runde vegger til The Sims 4. *Yey!*

En oppdatering:
Ja… Den 07.07 skjedde det igjen. Denne gangen ble kartet fra den nye verdenen delt. Så nå føler jeg at vi sitter litt ned skjegget i postkassen her altså. Vi som har deltatt på denne streamen har egentlig munnkurv til 15.07 klokken 22.00 gmt+2

Så på det tidspunktet kommer vi STOLT til å dele denne artikkelen her, med et kart i dårligere oppløsning enn det som ble delt inne på Twitter den 06.07….

Det er veldig irriterende at 1 person skal ødelegge for alle. EA slapp faktisk inn folk for å ta del i denne pakken, også er folk så frekke at de publiserer ting før vi har lov til det. Det eneste dette fører til er at EA kanskje stopper å inviterte folk til slike streamer, og holder kortene tettere til brystet. Det er da vel ikke slik vi vil ha det!?

Vi setter pris på om dere i fremtiden, unngår nettsider som sprer slike lekkasjer. For slike ting er i grunn bare ødeleggende for simsmiljøet…

Simskrystallen ble lansert 8.Januar 2012 av Simon Ekren Gravvold, som fortsatt eier og styrer nettsidene. Etterhvert har jeg fått flere hjelpere, som f.eks Willy Halvorsen og Alexandra Ejme som begge er medeier av Simskrystallen. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, så kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje