Nyheter,  The Sims 4

Bleier … jepp! Tåteflaske … jepp! Spedbarn … godt på vei!

Vi har hørt og sett alle deres ønsker om spedbarn, og vi er begeistret over å levere det nye livsstadiet til dere, som vil tilby ekte tverrgenerasjons simsspilling. I denne gratis grunnspilloppdateringen vil du få sjansen til å lage og modifisere spedbarn i simskaperen, med muligheten til å vise frem barnet i et bredt utvalg av klær, tilbehør og frisyrer, adoptere et spedbarn, bytt bleien til spedbarnet, gi spedbarnet en lur, la spedbarnet sove og mer! Spedbarn vil også ha evnen til å uttrykke behov, følelser og holdninger. Å ta vare på et spedbarn er en intens jobb, og akkurat som i virkeligheten, er det lite tid eller energi til egne behov!

Ved å legge til mer dybde og spilling til livsstadiet, blant andre livsstadier inkludert småbarn og barn, vil utvidelsespakken «The Sims 4 Simmer i samspill» legge til flere valgmuligheter og muligheter for de voksende simmene dine ved å oppdra en sim gjennom nye milepæler for spedbarn. Disse milepælene fremhever både måten simmene dine vokser opp på, i tillegg til å få nye evner som åpner opp verden rundt dem for sosial interaksjon og utforskning. Omsorgspersoner vil få nye måter å leke og ta vare på spedbarnene sine med stellestasjonen og spedbarnslekematten, i tillegg til å kunne bære dem på ryggen ut i vår familievennlige urbane verden. Så la oss feire våre nye spedbarn med et babyshower-fest!

Vi legger også til 18 oppdagbare særegenheter for spedbarn, som endrer et spedbarns atferd. Med tre særegenheter pr. spedbarn, er hvert spedbarn vil garantert være unikt!

Du kan lære mer om spedbarn, med den splitter nye livsfasen som kommer i en grunnspilloppdatering senere idag!

The Sims 4: Spedbarnsoppdatering
Oppdatering
The Sims 4: Spedbarnsoppdatering
Lag og modifiser spedbarn i simskaperen, med muligheten til å vise frem spedbarnet i et bredt utvalg av klær, tilbehør og frisyrer.

Simskrystallen ble lansert 8.Januar 2012 av Simon Ekren Gravvold, som fortsatt eier og styrer nettsidene. Etterhvert har jeg fått flere hjelpere, som f.eks Willy Halvorsen og Alexandra Ejme som begge er medeier av Simskrystallen. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, så kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje