Offisiell blogg,  The Sims 4

Spedbarn nå tilgjenglig i The Sims 4

Hei alle simmere! Jeg heter SimGuruGraham, og jeg har vært så heldig få jobbe sammen med et lidenskapelig team av folk i Maxis som har samlet seg rundt ett enkelt mål… Å overgå forventningene du har til babyene i The Sims 4! Med dagens spilloppdatering som la til spedbarn – en helt ny livsfase – håper vi at du er enig i at vi har levd opp til målet vårt, og at du vil finne ut at spedbarn er de beste små simmene du noen gang har opplevd i ett simsspill.

Etter at du er ferdig med å laste ned dagens oppdatering og skynder deg å starte spillet, lurer du kanskje på hva den raskeste måten er å begynne å oppdage gleden som spedbarn bringer til simmenes husholdning. Selvfølgelig er det velprøvde alternativer som adopsjon, eller å finne ett bra sted for årnings; og la naturen gå sin gang. Du kan til og med prøve en ny interaksjon som er tilgjengelig på mobiltelefonen til simmene for å få en «Vitenskapsbaby», som lar deg prøve litt platonisk genetisk blanding; og se hva utfallet kan bli. Personlig vil jeg imidlertid foreslå å sette alt til side og bare gå inn i simskaperen for å begynne å tilpasse alle aspekter av et helt nytt spedbarn. Dette er første gang i sims-serien at man kan tilpasse så unge simmer på dette nivået, og du vil oppdage mye å finpusse på og prøve ut. Det er alt fra storkebitt som forsvinner over tid til en hjelm til å forme babyhodet, og selvfølgelig – massevis av søte antrekk og frisyrer. Før du forlater simskaperen, ikke glem å velge en av de seks nye egenskapene som vil påvirke personligheten til spedbarnet ditt betydelig.

Tilbake til levemodus, så vil du finne verden har mye å tilby et spedbarn. Alle i familien uansett alder vil ha mulighet til å sosialisere med spedbarn, som tilbyr mange søte kameraverdige øyeblikk! Med muligheten til å krabbe, må du holde et øye med spedbarna. Mens de gladelig dytter rundt på ting eller forsøker å leke med dukkehuset, kan de også være rampete med å utforske forskjellige vanlige husholdningsobjekter. Heldigvis vil du finne den nye spedbarn låse funksjonen på porter og dører. Og selvsagt et søtt nytt spedbarnsgjerde som er perfekt for å holde de små sikret i et begrenset område.

Pleie og omsorg vil spille en viktig rolle i utviklingen av spedbarnet ditt. Selv om det å ta vare på et spedbarns oppmerksomhetsmotiv er en tydelig måte å sikre at de får den sosialiseringen de trenger, danner spedbarn også tilknytning til husstandsmedlemmene gjennom regelmessig samhandling og kvalitestid. Dette er nøkkelen til et spedbarns utvikling, og kan resultere i spesielle belønningsegenskaper som påvirker deres ferdigheter til å danne sunne relasjoner i løpet av livet. Et godt eksempel på kvalitetstid brukt mellom en omsorgsperson og spedbarn er å utforske ulike matvarer i barnestolen, der spedbarn vil begynne å lære ting de liker, elsker eller misliker. Og ikke bekymre deg, livskvalitetsforbedringer er her for barnestolen for både spedbarn og småbarn. Vi har laget oppdateringer slik at de små simmene dine ikke skal være så krevende når de hele tiden ønsker å bli løslatt fra barnestolen.

Dagens oppdatering inkluderer også en variasjon av møbler og dekorasjonsmuligheter for å du skal kunne bygge ditt perfekte barneværelse. Spesielt vil du ønske å plassere en av de splitter nye barnesengene for å sikre at spedbarnet ditt får en god natts søvn. Du finner barnesenger som passer perfekt til en rekke tematiske stiler, mens andre tjener mer praktiske formål. Hvis du er en simsfamilie som hele tiden er på farten og ferierer til nye steder, er den bærbare reisesengen akkurat det du trenger. Mer praktiske familier kan velge en oppgraderbar barneseng, som kan forvandles til en småbarnsseng når spedbarnet deres er klar for neste fase av livet. Uansett hvilken krybbe du velger, har alle muligheten til å henge opp en «Babygenimobil» som forsiktig spinner og spiller avslappende vuggemusikk som til å med får et spedbarn med personlighetstrekket «Sprellete» til å forsvinne inn i drømmeland.

Jeg vil også dele noen forbedringer vi har gjort til de eksisterende simmene dine. Babyene du har hatt i spillet ditt siden The Sims 4 ble lansert, er nå kjent som «nyfødte», og de spiller fortsatt en viktig rolle i den tidlige utviklingen av simmenes liv. Tiden man tilbringer i denne alderen har blitt betydelig forkortet; Nyfødte representerer nå de første par dagene etter fødselen før de gå opp i alder og blir til ett spedbarn. Selv om du vil bruke mindre tid med nyfødte, har vi lagt til noen flotte endringer for å forbedre denne alderen. Først og fremst har nyfødte nå samme utvalg av hudtoner som alle andre simaldre! Andre visuelle endringer inkluderer å ha de riktige øyenfargene, og justeringer av utseende og bevegelser som bidrar til å skille de fra småbarn. De vil nå passe rett inn i familien fra det øyeblikket de blir hentet hjem fra sykehuset! Barn og småbarn er endelig i stand til å samhandle med nyfødte, som å benytte anledningen til å nærme seg krybben og underholde dem med ungdommelige krumspring. Vi har også gjort betydelige forbedringer i livskvaliteten – Omsorgspersoner vil ikke lengre på en klønete måte legge spedbarn tilbake i krybben mellom hver sosiale interaksjon. Med alle disse endringene vil du oppdage at spedbarnsalderen nå representerer et kort, men søtt øyeblikk i simmenes liv.

Alt i alt, er vi begeistret over å kunne levere denne oppdateringen til alle simsspillere. Spedbarn var et spesielt prosjekt for teamet vårt å jobbe med, og vi håper de vil bringe moro og glede (eller for noen av dere, et helt nytt nivå av utfordringer) til tiden deres når dere spiller The Sims 4!

Dag, dag!

5 2 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje