Offisiell blogg,  The Sims 4

Blogg: Legesimmen din

Det har aldri vært så moro å redde liv!

I april blir simmene helt sjef på arbeidsplassen i utvidelsespakken The Sims 4 På jobben. Du kontrollerer alt simmene gjør mens de takler tre nye, aktive karrierer. Nå kan du redde liv som vågal lege, løse krimgåter som fryktløs etterforsker og finne opp helt sprø ting som gal forsker. Du kommer også til å kunne la simmene slippe løs gründeren i seg og lage og tilpasse forskjellige butikker. I tillegg er det nye steder å dra, nye ferdigheter å lære seg og muligheten til å treffe romvesener!


Foto: Electronic Arts

I dag skal vi gå gjennom en dag i livet til en lege på det nye sykehuset. Sjekk filmen nederst i artikkelen!

Klokken er 9.00. Doktor Padma Arani jobber som kirurg og er på vei mot sykehuskjøkkenet for å begynne dagen.

Doktor Aranis første pasient venter på henne. Han er en ung voksen mann, en anelse overvektig, som klager over at han føler seg litt uggen. Det er bra å begynne dagen med et enkelt tilfelle. Doktor Arani sender ham først til røntgenmaskinen, en ganske standard prosedyre. Så får hun ham til å sette seg på behandlingsbenken for å sjekke øynene hans, så ørene og så ta temperaturen. Doktor Arani skal til å innhente flere data til diagnosen ved å sette pasienten på tredemølla, da en gravid kvinne plutselig kommer i vill fart gjennom døren inn til sykehuset.

Hun skal føde! Doktor Arani får kvinnen i full fart til fødestuen. Og dette er det første gang hun har gjort! Det er ganske skummelt, men babyen kommer ut i god behold. Og det går bra med både mor og barn.

Puh.

Å, nei! Doktor Arani glemte den første pasienten sin! Hun får ham på tredemøllen for å stille diagnose. Hun får ham til å gi på til han er helt utslitt, litt tynnere, men klar for å få en diagnose. Det viser seg at han har et lett tilfelle av promping og fnising, hvilket kan kureres uten for mye innsats.


Foto: Electronic Arts

Nå er det ettermiddag. Noen kopper kaffe til og en kjapp matbit på kjøkkenet gir doktor Arani futten tilbake. Hun har en viktig operasjon hun må gjøre på operasjonssalen. Operasjonen er lang og intens og litt grisete, men dette er spesialiteten hennes – hun er kjent for å fjerne alle typer bløte, essensielle organer bedre enn noen andre på sykehuset!

Dagen er over, heldigvis uten hjemmebesøk. Som kirurg på høyt nivå, må doktor Arani av og til dra fra sykehuset for å ta seg av simmer i nabolaget. Normalt går dette helt fint, men i dag er hun så utslitt etter dagens aktiviteter at hun er takknemlig for å bare kunne dra rett hjem.

Dette er bare nok en dag i en leges liv. Simmene i denne aktive karrieren må balansere behovene til forskjellige pasienter, sine egne behov (en lykkelig lege er en god lege) og alle de daglige gjøremålene på et travelt sykehus. De stiller også diagnoser på pasienter og bruker en rekke ulike medisinske apparater. Her får du alt du kan forvente av et skikkelig sykehusdrama. Ditt eget sykehusdrama!

The Sims 4 På jobben: Offisiell spilltrailer med lege

Vi håper du likte denne sniktitten på legekarrieren. Neste uke vil vi avsløre mer om livet som politisim. Følg med!

Mitt navn er Simon, og jeg er Webmaster og daglig leder inne på Simskrystallen. Jeg opprettet Simskrystallen i januar 2012. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje