Offisiell blogg,  The Sims 4

6 ting du bør prøve som butikkeier

Gjør deg klar for den store åpningen!

The Sims 4 På jobben* har vært ute i over en uke, hvilket betyr at mange av dere allerede har prøvd dere på noen av de nye funksjonene i utvidelsespakken. Dere har tullet med naboene som forskere, dere har reddet liv som leger og dere har løst krimgåter som politisimmer.

Men i dag vil jeg fokusere på det jeg synes er aller morsomst, nemlig butikkene. OK, jeg er kanskje ikke helt nøytral, siden det er denne delen av utvidelsespakken jeg har jobbet med, men bare tenk: Du kan åpne din egen butikk! Du kan selge nesten hva som helst! Det er superkult!

Jeg har listet opp seks ting du bør prøve når du lager din egen butikk.

TS4_480_RETAIL_BLOG_01_001

Tull med de ansatte. Siden du kan ansette simmer i butikken din, har du mange muligheter. Noen er nyttige, mens andre er mer utspekulerte. Du kan for eksempel hyre inn en meget dyktig sim og så degradere ham til nederste lønnstrinn. Jobbtilfredsheten får seg en alvorlig knekk, men hvis du snakker pent nok med den degraderte (og har fordelen Megasjef), får du mye igjen for innsatsen. Du kan også lage en spesiell uniform til simmen som blir kåret til månedens ansatt … eller kle opp en ansatt som gjør det dårlig i et ydmykende klovneantrekk (eller min personlige favoritt, en pølsedrakt).

Lag en butikk i butikken. På utsiden så Drakes klesbutikk ganske vanlig ut. Den solgte skjorter, bukser, hatter og til og med pyjamaser. Men på bakrommet, solgte han … noe helt annet. Ta deg en tur dit hvis du har lyst til å kjøpe hemmelige greier, nemlig de feteste nissene det er mulig å få tak i.

Lag en perfekt sidegeskjeft. Du kan gjøre butikken til simmens hovedjobb. Lag en butikk, hold åpent hver dag og få simmen din til å jobbe til han nesten dåner av utmattelse. Men hvis du vil kan butikken også være et supplement til en vanlig karriere. Forfattere kan selge bøkene sine, og forskere kan drive en eliksirbutikk for å tjene noen ekstra simoleoner.

Åpne en spesialbutikk. Nesten alt i The Sims 4 kan selges i butikker, hvilket betyr at du kan velge hvilket tema du vil til butikken din. Du kan selvsagt åpne et bakeri eller et fotostudio, men hvis du har lyst til å være mer spesifikk og kreativ, kan du gjøre noen skikkelig kule ting. Du kan åpne et fiskemarked ved å fiske og så selge det du får i kjøledisker, og du kan til og med åpne en bryllupsbutikk, hvis du skulle ha lyst til det.. Her kan du selge bryllupsbuer, brudekjoler, bryllupskaker, blomster, bryllupsmøbler … og til og med et flygel. Alt en brud kan ønske seg!

TS4_477_BUSINESS_01_002

Bruk markedsføring. Å åpne butikken er bare halve jobben som butikkeier, du må også sørge for at butikken går bra. En måte å gjøre det på er å reklamere for varene du selger, men du kan administrere reklamefremstøtene dine i mer detalj hvis du virkelig vil maksimere profitten. Kjøp en reklamekampanje på nettet for å få kundene til å strømme til butikken, og lei inn ekstra ansatte for å ta seg av den økte kundemassen. Når virkningen av kampanjen avtar, sender du de ansatte du har til overs hjem for dagen, så timelønnen deres ikke spiser opp overskuddet.

Lek med følelsene til kundene og de ansatte. Simmene i The Sims 4 kan ha sterke følelser, noe du kan dra nytte av hvis du driver en butikk. Simmer som er i godt humør, er lettere å snakke med, og ansatte som er inspirerte, er bedre til å skravle. Hvis  du plasserer ting i butikken for å manipulere disse følelsene, blir det lettere for kundene å ha positive samhandlinger, noe som i sin tur gjør det mer sannsynlig at de kjøper noe.

Mitt navn er Simon, og jeg er Webmaster og daglig leder inne på Simskrystallen. Jeg opprettet Simskrystallen i januar 2012. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje