Offisiell blogg,  The Sims 4

Utvidelsespakken The Sims 4 Gøy med gjengen kommer i november 2015

Lev livet i Windenburg!

Simmene har lyst til å flytte på seg! De har lyst til å dra et helt annet sted, et sted der de kan få nye venner, se nye severdigheter og oppleve nye ting. De vil dra til med fete moves på den hemmelige festen i de eldgamle ruinene. De vil kose seg med en herlig espresso på en fjong kafé. De vil leve livet som de aldri har kunnet før. De vil gjøre … noe nytt. Og det får de snart anledning til.

Det er med glede vi kan kunngjøre at utvidelsespakken The Sims 4 Gøy med gjengen* lanseres i november! Her har du den første traileren, som en smakebit på hva du kan vente deg.
Film

I The Sims 4 Gøy med gjengen drar du til Windenburg, en europeiskinspirert verden full av fargerik, moderne arkitektur og klassiske bygninger og stiler. Windenburg er full av nye opplevelser og steder og dra, fra den sjarmerende landsbygda til det travle torget og den luksuriøse øya.

Men du kommer ikke til å utforske de nye stedene alene. Som navnet antyder, handler Gøy med gjengen om å være sammen med venner, om det er i form av uformell utforskning av Windenburg eller som leder for en eksklusiv klubb.

20122988420_c44e3e7c0a_z

Simmene dine kan bli med i forskjellige klubber med spesielle interesser, personligheter og stiler. Medlemmene har definerte oppførsler som avgjør hvordan de reagerer, hvordan de behandler andre simmer og hva de liker og ikke liker å gjøre. Det er en rekke forskjellige klubber som venter på simmene når du laster inn utvidelsespakken for første gang, men du kan også lage dine egne. Du kan bestemme krav for medlemskap, bestemme medlemmenes oppførsel, velge hvor de pleier å henge og til og med organisere belønninger.

Det å være med i vennegjenger gjør Gøy med gjengen helt unikt. Simmenes venner i spillet oppfører seg ganske likt som vennene dine i virkeligheten, og om du drar for å ta et bad eller sitter på puben, opptrer gruppen på nye unike måter. Simmene kan spille fotballspill og prøve nye antrekk sammen med venner med den nye garderoben. De er sammen og deler opplevelser på nye, morsomme måter.

Simmene kan også forbedre ferdighetene i dansing og DJ-ing, noe som danner grunnlaget for enda villere fester. Pump opp gjengen på dansegulvet med en perfekt miks fra DJ-båsen, eller dra til med noen fete, nye dansetrinn.

Get_Together_Announce2

Vi gleder oss skikkelig til å dele flere detaljer om alt som gjør denne utvidelsespakken så spesiell. Vi kommer med mer info tidlig i oktober, så gjør deg klar til å utforske Windenburg når The Sims 4 Gøy med gjengen lanseres før jul!

Skjermbilder:

 

Mitt navn er Simon, og jeg er Webmaster og daglig leder inne på Simskrystallen. Jeg opprettet Simskrystallen i januar 2012. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje