Oppdateringsmerknader,  The Sims 4

Oppdatering: 06.08.15 – PC-versjon 1.10.57.1020 / Mac-versjon 1.10.57.1020

Heisann, alle som spiller The Sims!

Vi håper dere har en fin august! Det er varmt i luften (i hvert fall noen steder), alle spiser is og det er på tide med en oppdatering!
Det er bare noen dager til Kult kjøkkenstæsj kommer med herlige iskremfristelser til simmer i alle aldre! Og hva er vel bedre enn skåler med halvspiste, halvsmeltede desserter som står strødd rundt på kjøkkenbenken? Is i kjeks er bedre! Eller hva sier du til en splitter ny oppvaskmaskin?

Oppvaskmaskin, sa du?
Det stemmer, du finner den sammen med de andre kjøkkenapparatene eller ved å søke etter «oppvaskmaskin», og vips, så er manuell oppvask en saga blott!
Oppvaskmaskinen passer inn i alle kjøkkenbenker som ikke er kjøkkenøyer.
Skrubbing av tallerkener i vasken er bare for strømløse simmer!

Har dere fikset problemet mitt?
Det håper jeg vi har gjort, men i motsatt fall er det fint om du sier fra. Men dette er uansett problemene vi har fikset:

Generelt

  • Posten kommer nå til en tomt selv om du ikke er der! Så nå er det slutt på pakker som har blitt borte på mystisk vis eller blir stjålet av sultne simmer som er ute etter noe å spise. Det stemmer, posten kommer, uansett.
    • Det går forresten bra med de sultne simmene, de tar seg bare noe i kjøleskapet isteden.
  • Øyefarge på mannlige simmer, om det er alligatorgrønn, grågrønn, mørkeblå, mørkegrå eller lilla, lagres nå på riktig måte for mannlige simmer, både mens du er i simskaperen og etterpå.
  • Informasjon om opphavspersonen som har laget en tomt blir ikke lenger borte når en tomt modifiseres i verdensadministrasjonen og så lastes opp på nytt til galleriet.
  • Vi har fikset problemet som forårsaket at flere tomter viste svarte/manglende teksturer som resultat av overlappende tak (dette var mest tydelig for komplekse tak, og gjorde at takene ikke så riktige ut i skyggene).
    • Vi håper dere fortsetter å lage de fantastiske takene og laster dem opp til galleriet!
  • Når du søker med emneknagger i galleriet, blir ikke lenger de avanserte filterinnstillingene tilbakestilt. Så det er bare å fortsette å søke!
  • Tilfeldig plasserte stolper i nærheten av Bølgesletta er ikke lenger tilfeldig plassert, isteden har vi tatt dem vekk, og vi kommer til å tenke oss nøye om før vi velger å plassere dem et annet sted.
  • Ørene til romvesener skifter ikke lenger størrelse og form når simmene går opp et alderstrinn.
    • … altså, bortsett fra endringer av typen «jeg har blitt eldre, så hodet mitt har vokst».
  • Når du bruker handlingen «Send naboene hjem» avslutter du velkomsthandlingen og sender naboene hjem på riktig måte.
  • Vi har funnet ut at spillet er programmert slik at alle simmer som ikke spilles med, er klare til å gå opp et alderstrinn til enhver tid. Dette betyr at når spillet tenkte «Jeg har lyst til å starte et bursdagsselskap for en NPC. Er det noen her som kan være bursdagsbarn?», var svaret alltid «ja». Dette forårsaket at simmer man ikke spilte med, ganske ofte gikk opp i alder hvis man dro på alle bursdagsselskapene man ble invitert til. Vi har justert muligheten NPC-er har til å arrangere bursdagsselskaper slik at det nå sjekkes hvor gamle de er først.
  • Frokostblandinger er ikke lenger ekle og uappetittlige, men er fargerike og ser skikkelig gode ut. Og som superfan av frokostblanding generelt sett, må jeg si at dette er skikkelig kult.
  • Egen musikk velger ikke lenger å spille på null volum uten grunn når du hører på musikk på et stereoanlegg.
    • Men jeg lurer likevel på om det bare var spillet som bestemte seg for at det ikke likte musikken.
  • Simmenes skygger kommer nå også fra lemmene deres, det er ikke lenger bare en kladd under føttene på dem.
  • Simmene er nemlig ikke bare noen uformelige kladder for oss. De er armer, bein … hele pakka.
  • Simmene blir ikke lenger tilbakestilt når de prøver å fjerne fordervet mat i utstyrslisten mens de er i et boblebad eller et basseng … det er nemlig helt normalt å ha med seg fordervet mat i lommen mens man bader.

Luksusparty

  • Simmene blir ikke lenger tilbakestilt når de prøver å fortsette å spise et sjokoladetrukket jordbær, et eple dekket med karamell eller ostedigg. Flott … nå ble jeg skikkelig sulten.

Vidunderlig veranda

  • Simmer som koser i et boblebad, flytter seg ikke fra den intime posisjonen og foreslår årnings fra en vennligere posisjon, for så å gå tilbake til å kose før de forsvinner under boblene.
  • Hvis du bruker frisyren som best kan beskrives som «kjemmet svart» på en barnesim, får denne simmen nå svart hår, ikke en annen, tilfeldig valgt hårfarge.

En dag på spa

  • Følgende justering er gjort: Teleportering fra krakker er flyttet til nivå 5 til nivå 7.

På jobben

  • Påfylling av objekter med plass til flere andre objekter (som et drikkebrett) mens et tredje objekt (som en stol som står innunder et bord) resulterte i delvis påfylling med full betaling for hele påfyllingen. Påfylling skulle nå fylle opp objektet på riktig måte, uavhengig av eventuelle blokkeringer.

Vi håper du alltid får is når du har lyst på det, med så mye pynt og digg du vil, og at du kan velge mellom alle mulige smaker hver eneste gang!

SimGuruGnome

Mitt navn er Simon, og jeg er Webmaster og daglig leder inne på Simskrystallen. Jeg opprettet Simskrystallen i januar 2012. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje