Nyheter,  The Sims 4

Mestre alt! Trippel kraftøkning-uke for ferdigheter og karrierer i The Sims 4

Har du hatt lyst til å forbedre ferdighetene til simmene dine, men så er alle «for slitne til å male» eller «for triste til å trene»? Hva med å prøve å klatre på karrierestigen når simmene rett og slett … ikke føler for det? Da er det bare å rydde kalenderen neste uke, for nå kjører vi i gang trippel kraftøkning-uken for ferdigheter og karrierer i The Sims 4. Og det er uten ekstra kostnad* for alle som spiller!

TS4_823_AUGUST_DOUBLE_XP_01_003

Så hva betyr dette? Kort fortalt: Fra 23. august kl. 07.00 til 30. august kl 07.00 norsk tid kan simmene dine bygge opp ferdigheter tre ganger så fort som normalt, eller få tre ganger så stor økning i jobbprestasjoner for karrierer i grunnspillet. Det eneste de trenger å gjøre er å ta innom Jasmine Holiday (eller ringe henne) for å få sju dager med trippel økning i ferdigheter eller jobbprestasjoner. Du kan gjøre dette så mange ganger du vil i løpet av denne perioden for å gi simmene god tid til å nå toppen av karrieren eller få gode nok ferdigheter til å skrive en klassikerroman. Men du kan bare ha én kraftøkning av gangen. Hvis du ber om en ferdighetskraftøkning når du allerede har en karrierekraftøkning, blir den første annullert. 

Trippel kraftøkning-uken for ferdigheter og karrierer i The Sims 4 er i gang, så skaff deg litt snacks, og gjør deg klar til å gjøre simmene dine til mestre i hva du vil!

* Krever at du har alle spilloppdateringene for å spille.

Navnet mitt er Alexandra, er 21 år. Jobber en del, samt går på skole. Eier ikke noe fritid :)) neida, på fritiden er jeg med venner eller sitter å oversetter her eller selvfølgelig spiller sims:)

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje