Offisiell blogg,  The Sims 4

SimGuru i søkelyset – SimGuruDuke

Det er spennende tider for The Sims-spillere, men det er enda mer spennende å være SimGuru! Nå som The Sims™ 4 er kunngjort til Xbox One og PlayStation® 4, måtte vi ta oss en prat med den nyeste simguruen vår, SimGuruDuke!

SimGuruDuke_Header

Kan du fortelle litt om deg selv?
Hei, alle sammen, jeg er supergira over å bli en av guruene. Jeg har jobbet hos Maxis i 11 år. Jeg begynte som Gameplay Engineer på The Sims 3, mens vi fremdeles holdt på med å designe spillet. Så jobbet jeg som Development Director på The Sims 4, og var leder for både Gameplay Engineering- og Design-teamet. På fritiden liker jeg å løpe, spille og reise.

Hva gjør du på jobben med The Sims 4?
For øyeblikket er jeg Senior Producer for The Sims 4 for Xbox og PS4. Vi jobber hardt med å sørge for at dette blir det beste konsollspillet vi har lansert i The Sims-serien, og jeg er henrykt over å gi spillet jeg elsker og har jobbet med så lenge til konsollspillere. Personlig foretrekker jeg å spille på konsoll, og jeg gleder meg skikkelig til å gjøre det i høst, selv om jeg for så vidt allerede har tilgang til konsollspillet, en av fordelene ved å jobbe for Maxis.

Hva var det som gjorde at du ville bli simguru?
Jeg ville dele mer om konsollprosjektet med nettfellesskapet. Dere har jo bedt om dette lenge, og jeg ville høre hva vi kan gjøre for å sørge for at det blir et fantastisk spill og dele fremdriften vår med alle. The Sims-nettfellesskapet har alltid vært unikt, det likner ikke på noe annet spillnettfellesskap jeg vet om.

Hva liker du best med The Sims?
Alle de kreative valgene, og at ingen dømmer noen. Jeg elsker at jeg kan fortelle hvilken som helst historie hver eneste dag. Jeg elsker at det ikke er noen “riktig” måte å spille på. Det er bare måten jeg har lyst til å spille på fra dag til dag. Denne friheten skaper en perfekt virkelighetsflukt. Jeg elsker også at selv om jeg har en historie jeg vil fortelle, greier spillet å kaste inn noen overraskelser hver eneste gang. Det er overraskelsene som sørger for at det fortsetter å være like interessant.

Hva slags iskrem liker du best?
Peanut Butter Cup.

Simskrystallen ble lansert 8.Januar 2012 av Simon Ekren Gravvold, som fortsatt eier og styrer nettsidene. Etterhvert har jeg fått flere hjelpere, som f.eks Willy Halvorsen og Alexandra Ejme som begge er medeier av Simskrystallen. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, så kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje