Offisiell blogg,  The Sims 4

Åpne din helt egen veterinærklinikk!

Hei hopp, alle som spiller The Sims! Rull opp ermene og gjør dere klare, for The Sims™ 4 Katter og hunder* har sannsynligvis den kuleste næringstomten vi har laget noen gang. I den nyeste utvidelsespakken kan simmene åpne en veterinærklinikk og begynne å jobbe som stedets lokale veterinær. Man kan designe klinikken akkurat som man vil i byggemodus for å få den til å passe sin egen personlige stil, og man kan leie inn ansatte.

TS4_EP04_VETCLINIC_001

Du kan gi de ansatte lønnsøkning, irettesette dem eller gi dem sparken, og selvsagt tvinge dem til å gå med idiotiske uniformer. Eller normale. Men det er jo ikke noe gøy. Hvis du har Ut i naturen, kan du for eksempel få veterinærene til å bruke bjørnekostyme!

Mye av det som skjer dreier seg om at simmen din lærer seg veterinærferdigheter, og det er viktig, for det er simmen selv som er veterinær. Hvis du vil, kan du trene opp hele familien som ansatte for å kunne betjene så mange kunder som mulig og spare lønninger! Første stopp er behandlingsbenken. Her kan simmen din balansere pasientens stressnivå og utføre tester for å diagnostisere problemet. Det er en rekke nye lidelser i spillet, som lopper, gullmagelidelse og langt fremskredet sumpmunn. Når du har funnet ut hva som er galt, kan du utføre riktig behandling og få betalt.

Eller du kan bare prøve et eller annet og se hva som skjer. Men vær forsiktig! Hvis du bruker gal behandling, koster det tid og simoleoner, og det stresser pasienten!

TS4_EP04_VETCLINIC_002

Noen behandlinger er for kompliserte for behandlingsbenken, og krever en operasjon. Heldigvis har vi en robust kirurgistasjon som kan utføre disse kompliserte behandlingene. Simmen din kan også sterilisere, avsterilisere, kastrere og avkastrere kjæledyr. Dette innebærer dessverre at kjæledyrene må gå med en skammens lampeskjerm, men ingen grunn til panikk, det varer bare en kort stund.

Når simmene ikke betjener pasienter med problemer, kan de lage nye medisiner (eller be ansatte om å gjøre det) som kan selges i en automat, brukes på egne kjæledyr eller brukes ved behandlingsbenken for å stresse ned kjæledyrene som behandles. Det er alltid masse som skjer på veterinærklinikken!

På lang sikt lønner det seg å betale for å trene opp de ansatte, og du låser etter hvert opp nye fordeler som kan hjelpe virksomheten. Det er så mye å oppdage hos veterinæren, og så mange måter å tilpasse spillet på, at du garantert kommer til å finne en variant som passer deg perfekt.

The Sims 4 Katter og hunder har masse nytt å gjøre, også for spillere som elsker å tjene simoleoner og å fortelle historier, og nå kan de gjøre det som veterinærer! Dette er første gang i The Sims, og vi gleder oss til å se hva dere synes. Perfeksjoner pasientbehandlingen, og gjør deg klar til å hjelpe kjæledyrene i november!

Simskrystallen ble lansert 8.Januar 2012 av Simon Ekren Gravvold, som fortsatt eier og styrer nettsidene. Etterhvert har jeg fått flere hjelpere, som f.eks Willy Halvorsen og Alexandra Ejme som begge er medeier av Simskrystallen. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, så kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje