Offisiell blogg,  The Sims 4

LA DEG HYPNOTISERE AV KLÆRNE SOM ROTERER I VASKEMASKINEN MED THE SIMS 4 STÆSJ TIL KLESVASK…

I dag er den store dagen! Endelig er tiden inne til å la simmene vaske klær med The Sims™ 4 Stæsj til klesvaskedag! Ute nå!

Nå som du har ryddet plass i huset til vaskemaskin og tørketrommel eller funnet et sted i hagen til den nye vaskebaljen og klessnoren, lurer du sikkert på hvordan du skal bruke disse nye tingene.
Når du er klar til å gjøre klærne skitne, plasserer du en av de nye klesvaskinnretningene et eller annet sted på tomten. Hvis du plasserer en skittentøyskurv et eller annet sted på tomten, blir skitne klær fra alle i husstanden samlet inn automatisk helt til den er full. Når skittentøyskurven er full, eller hvis ikke du har noen skittentøyskurv i det hele tatt, blir skittentøyet liggende i en haug på bakken i nærheten av simmene dine. Simmer med personlighetstrekket Slask etterlater seg hauger med klær på bakken istedenfor å legge dem i skittentøyskurven.

Uansett om du velger å vaske klærne i vaskemaskinen eller i vaskebaljen, kan du bruke tilsetninger som gir det rene tøyet ekstra virkninger. Hvis du vil gi det rene tøyet litt ekstra god duft, er det bare å samle blomster fra hagen og tilsette kronbladene i vasken før du setter i gang vaskemaskinen. Denne blomsterduften har en positiv virkning på simmene når de tar på seg de rene klærne. Har du en sim som er irritert på en samboer? Få dem til å tilsette mat i vaskemaskinen eller vaskebaljen, så kan de kose seg med å observere den andre simmens reaksjon når han eller hun tar på seg de “nyvaskede” klærne.

Simmer som er i det rampete hjørnet, kan tilsette ekstra såpe i vaskemaskinen for å forårsake fullstendig kaos i huset. Uansett om du bestemmer deg for å tilsette noe positivt, noe negativt eller noe lekent i klesvasken, har det aldri vært så moro å vaske klær. Vi håper dere vil kose dere med å følge med på simmene mens de tar klesvasken. Hvis du lager et vaskerom til simmene, kan du dele det med oss på sosiale medier og i galleriet med emneknaggen #TS4LaundryDayStuff.

Mitt navn er Simon, og jeg er Webmaster og daglig leder inne på Simskrystallen. Jeg opprettet Simskrystallen i januar 2012. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje