Offisiell blogg,  The Sims 4

JUNGELEVENTYR: EN VANLIG DAG I JUNGELEN

Hei på dere, alle som spiller The Sims!

The Sims™ 4 Jungeleventyr* kommer 27. februar, og i denne spillpakken kan simmene dra til et helt nytt sted med en fremmed kultur: Selvadorada. I og med at det er så mye å utforske, kan du se på oss som turguider som gir deg råd om hvordan du skal få mest mulig ut av dagen i jungelen.

Først setter du kursen mot Puerto Llamante, det lokale markedet som tilbyr overlevelsesutstyr, småting, ting å ta bilde av og masse annet som kan gjøre simmene klare til å dra på tur. Noen ting kan hjelpe simmene med sikkerheten mens de er på reise, som edderkoppfrastøteren og motgiften. Hvis du går opp i nivå i kunnskap om selvadoradisk kultur, får du tilgang på hemmelig eventyrutstyr som kommer godt med i jungelen. OK, nå er du klar til å dra på oppdagelsesferd. Da drar vi!

Vent. Brølende fossefall. Fugler som kvitrer. Jøss, dette fantastiske landskapet fortjener å bli betraktet litt ekstra! Før du legger ut på en reise som kan vise seg å bli skikkelig kaotisk, bør du ta en pause og se hvor frodig og grønt det er i Selvadorada. Det er ikke rart at stedet kalles et paradis.

OK, folkens, da drar vi videre! Når du har orientert deg, kan du prøve å finne omiscaenes tempel. Og når du gjør det, kan simmene oppdage rikdom hinsides sin villeste fantasi! Men ikke så fort. Det er mange feller å se opp for, og noen av dem er livsfarlige! Hvis du greier å deaktivere dem, kan simmene gå dypere inn i tempelet, der det er overraskelser rundt hvert hjørne. Husk å dra tilbake til det hemmelige tempelet flere ganger. Det har nemlig magiske krefter, så hver gang du kommer tilbake, er det forskjellig. Jøss.

Hvordan har de greid det? Når du kommer tilbake til basecamp, kan du forbedre arkeologiferdighetene dine ved å undersøke det du har funnet på reisen. Du kan finne kunstgjenstander, kunstskatter og krystaller. Simmene dine kan til og med ta med disse hjem som minner om (eller bevis på!) de ville eventyrene sine.

Etter all utforskningen trenger sikkert simmene å slappe av litt! Ta turen innom kafeen for å feire den heltemodige dagen, bli kjent med lokalbefolkningen og lære om tradisjonene deres. Dans natten gjennom med nye danser, og skål for jungeleventyret!

*Krever at du har The Sims 4-grunnspillet (selges separat) og alle spilloppdateringene for å spille. Sjekk minimumskravene for denne pakken.

Mitt navn er Simon, og jeg er Webmaster og daglig leder inne på Simskrystallen. Jeg opprettet Simskrystallen i januar 2012. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

2 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Lisa
Lisa
Gjest
27. februar 2018 21:27

Hvordan utforsker jeg jungelen, det går ikke fra kartet

2
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje