Offisiell blogg

10 TING Å GLEDE SEG TIL I THE SIMS MOBILE

Kjære The Sims-spiller! Tiden er nesten inne! Snart lanseres The Sims Mobile! Her har du 10 ting du kan glede deg til i det nye spillet! 

1.Lag unike simmer
Gjør deg klar til å lage fantastiske simmer som kan tilpasses med et detaljnivå du aldri før har sett på mobil. Nye frisyrer? Jepp. Personlighetstrekk? Jepp. Moteriktige antrekk? Jepp.
2.Utvid garderoben
Når vi er inne på mote: Du kan låse opp masse forskjellige klær og et tonn med tilbehør. Her får du alt fra ballkjoler til baseballcaps; det er nesten bare fantasien som setter grenser for antrekkene du kan kle opp simmene i. Det er bare å rydde plass i skapet med en gang!

3. Hils på Izzy Fabulous
Vi gleder oss skikkelig til du får hilse på simmenes personlige stylist, Izzy Fabulous, i motebutikken. Han stiller opp for å sette sammen fete antrekk til trendy simmer. Etter en runde hos ham, kommer simmene dine garantert til å bli lagt merke til.

4. Delta i hendelser
Årstidsbaserte hendelser er supre for å få spesielle belønninger. Du vil finne en lang rekke forskjellige ting å gjøre til forskjellige tider på året.

5. Tilpass huset
Du kan pynte så mye du vil hjemme hos simmene dine! Det er mange kolleksjoner i forskjellige temaer å velge mellom, og alle har et imponerende detaljnivå. Vil du ha et typisk kokkekjøkken? Et koselig soverom? En futuristisk stue? Valget er ditt, det er bare å eksperimentere akkurat som du vil. 

 

6. Spill med venner
Den beste måten å treffe andre folks simmer på, er selvsagt å gå på fest. På fest kan dere samarbeide om å låse opp belønninger, og du kan dele ut klistremerker til simmene du liker best. Se hvor mange du greier samle hver uke! Kjør fest!

7.Sjekk ut berømte spillere
Vi er skikkelig gira over å se det ArsenGirlGamingKrystinMyrieXoMake2TouchGamePlayJessamica92AviatorGamez og andre kjente spillere har laget i spillet! Det skader aldri å få et tips eller to fra dem for å få mest mulig ut av spillet.

8.Fortell historier
En herlig måte å gi simmene et dypere liv på, er å fortelle historier. I The Sims Mobile kan du ta med simmene gjennom unike historier basert på karrierer, hobbyer og forholdet til andre simmer. Og når du fullfører disse historiene, låser du opp klær, ting til huset og masse annet.

9. Få en bedre livsstil
Hver gang simmene dine får noe nytt i garderoben eller huset, eller når det skjer noe nytt i karrieren, blir livsstilen deres bedre. Dette gir tilgang til fantastisk stæsj de kan bruke til å forbedre huset og andre ting. Hvordan vil simmene dine skille seg ut?

10.Samle arvegods for å låse opp kule ting
Arvegods låser opp noen av de kuleste tingene i spillet. Når simmer pensjonerer seg og blir eldre medlemmer av husstanden, genererer de arvegods som låser opp nye trekk og karrierer til fremtidige generasjoner.

Er du klar for The Sims Mobile? Forhåndsregistrer deg her for å bli blant de første som får vite når The Sims Mobile lanseres over hele verden.

Simskrystallen ble lansert 8.Januar 2012 av Simon Ekren Gravvold, som fortsatt eier og styrer nettsidene. Etterhvert har jeg fått flere hjelpere, som f.eks Willy Halvorsen og Alexandra Ejme som begge er medeier av Simskrystallen. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, så kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje