Nyheter,  The Sims 4

Bygg din egen Sims 4 bundle på Origin!

I Origin sin siste oppdatering kan du lage din egen bundle til Sims 4! Dette gir deg muligheten til å kjøpe flere pakker mye billigere. Her er hvordan du gjør det:

 

Om du ikke har grunnspillet:

Om du akkurat nå starter med å spille sims 4, og vil ha litt mer enn bare grunnspillet, vil du kunne velge Sims 4 grunnspillet, i tillegg til 1 utvidelsespakke av ditt eget valg. Dette gir deg en rabatt på 35% av fullpris!

OBS: Folk som ikke eier Sims 4 grunnspiller og vil lage deres egen bundle kan bare gjøre det med grunnspillet og 1 utvidelsespakke. Du må eie grunnspillet for å kunne lage bundles med en stæsjpakke, spillpakke og utvidelsespakke i lag. 

 

Om du har grunnspillet:

De som eier grunnspillet vil du kunne lage en bundle på 1 utvidelsespakke, 1 spillpakke og 1 stæsjpakke som du selv velger, og som gir den rabatt på 20 dollar (ca 200 nok) av fullpris. 

OBS: Du kan BARE bygge en bundle med 1 av hver pakke, og må ha 1 fra hver type.

FOR EKSEMPEL: 

Du kan lage en bundle på Sims 4 Gøy med Gjengen, Ut og spise og filmstæsj. Du kan IKKE lage en bundle på bare to av de. Det trengs 3 unike pakker for å bygge en bundle. 

 

Om du har alle spillene:

Sorry, det er ingen muligheter for deg. Man kan heller ikke lage en bundle og sende det som en gave enda. 

Kilde: simscommunity.info

Simskrystallen ble lansert 8.Januar 2012 av Simon Ekren Gravvold, som fortsatt eier og styrer nettsidene. Etterhvert har jeg fått flere hjelpere, som f.eks Willy Halvorsen og Alexandra Ejme som begge er medeier av Simskrystallen. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, så kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje