Driftinfo

SIMSKRYSTALLEN FORTSETTER DRIFTEN!

Vi i Simskrystallen meddelte 28. april at nettsiden vår blir lagt ned lagt ned pga vi hadde for lite bemanning til vår vakre nettside.

I dag har vi fantastiske nyheter til deg som leser og bruker av vår nettside! Vi har i uken som har vært søkt etter flere ansatte, og har fått inn nok bemanning til å drive vår nettside videre! Det kommer til å bli litt endringer nå som nettsiden forblir åpen, det vil blant annet være noen nye administratorer av nettsiden. Under presenterer vi dere det nye teamet som vil holde Simskrystallen i gang i tiden fremover. 

 

Vi kommer til å satse mer på å få ut artikler og guider på vår nettside fremover, så det vil ikke bli så stort fokus på å lage nye sider til nettsiden osv, i tiden fremover. Da vi føler nyheter er viktigere. Vi vil alltid gjøre guidene lett tilgjengelig for deg, som bruker. 

 

SIMSKRYSTALLENS TEAM:
Administratorer:
Alexandra, Simon & Marcus

Journalister:
Ole Christoffer, Jonas, Sunniva Helena og Amalie. 

Hei, mitt navn er Marcus, og jeg er en medeier i Simskrystallen. Litt av mitt arbeid på denne nettsiden er filmproduksjon for Simskrystallens YouTubekanal, og bannere på nettsiden. Jeg jobber i REMA 1000 i en praksis som varer i to år, og er simseslker på fulltid, utenom arbeidstiden min! Mine andre interesser uten om The sims, er designing i Adobe og videoredigering.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje