Nyheter,  The Sims 4

TA PÅ DEG FESTHATTEN!

Solen har kommet frem, fuglene kvitrer, og det begynner å bli varmt i været – både ute og i The Sims™ 4 på konsoll! Finnes det noen bedre måte å feiren våren på enn med en fest for hele nabolaget?
Høres ut som en solid idé, ikke sant? Ungene spiser på gulvet og søler, og en av dem har fått et raserianfall. Den innleide kokken er forsinket, og gjestene kommer om en time. Neida,
ikke stressende i det hele tatt!

For å gjøre det litt enklere å arrangere fest for foreldresimmene dine har vi satt sammen to lister med alt du trenger for å organisere fabelaktige fester for nabolaget. Og med The Sims 4 Stæsj til uteplassen*
og The Sims 4 Småbarnsstæsj*, som kommer 22. mai 2018 på PlayStation 4 og Xbox One, har familien enda mer å kose seg med! Med alle disse spennende mulighetene går sammenkomstene dine glatt. Det vil si – til et
søtt småbarn trenger et nødbad!

Liste for hagefester:

  • En stor, fin tomt: En stor fest trenger massevis av plass til dekorarsjoner.
  • Fargerike potteplanter: Frisk opp stedet med noen vårblomster.
  • Stereo: Alle – til og med bestemor – tester ut dansefoten med et bra lydanlegg.
  • Vannsklie: Kjøl dere ned og boltre dere med vannsklien. Hvor mange triks greier simmene dine? Det kan hende du tryner et par ganger før du er i mål!
  • Utendørsgrill: Det blir ikke fest uten pølser, hamburgere og vegetarburgere.
  • Fuglemater: Unn dine fjærkledde venner en godbit også. Det er tross alt en fest for hele nabolaget!
  • Spesiallaget fontene: Det finnes mange måter å lage en fontene på som får gjestene dine til å føle seg fjonge.
  • Avslappede frisyrer: OK, dette er kanskje ikke en festgjenstand, men simmene dine har ikke vondt av å slå ut håret mens de nipper til isteen sin.

Liste for familiefest, også kjent som «du takler dette»-listen

  • Skjønne småbarnsantrekk – Bittesmå simmer er klare til å leke i stil med striper, trykk, kjeledresser, T-skjorter med sommerfuglvinger og regnbuemokkasiner!
  • Søte barnefrisyrer – Fra kort og veltrimmet til vilt og uregjerlig, det er bare å velge en frisyre som passer til småbarnas personligheter.
  • Sklie og krabbetunneler på lekeplassen – Hva slags barn har ikke lyst til å suse ned sklien eller pile gjennom fargerike tunneler?
  • Ballbasseng – Små simmer kan hoppe uti og ha det moro med denne festklassikeren.
  • Dekorative lys – Gjør alt klart for en natt under stjernene.
  • Lekedekorasjoner – Lag et kult område for barna, med fargerike tepper, puter og leker.

Len deg tilbake med et glass limonade (eller litt nektar), og kom i vårstemning når du inviterer simmenes venner, familier og naboer til tidenes fest!

NB!
*Krever at du har The Sims 4-grunnspillet på aktuell plattform (selges separat) og alle spilloppdateringer for å spille.

Hei, mitt navn er Marcus, og jeg er en medeier i Simskrystallen. Litt av mitt arbeid på denne nettsiden er filmproduksjon for Simskrystallens YouTubekanal, og bannere på nettsiden. Jeg jobber i REMA 1000 i en praksis som varer i to år, og er simseslker på fulltid, utenom arbeidstiden min! Mine andre interesser uten om The sims, er designing i Adobe og videoredigering.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje