Nyheter,  The Sims 4

THE SIMS 4 DE FIRE ÅRSTIDER: SIMGURUKATE SVARER PÅ SPØRSMÅL ANGÅENDE SNØDYBDE!

Siden utgivelsen av The sims 4 De fire årstider traileren har spillere stilt seg som spørsmålstegn ved hvorfor det er mangel på dybden på snø som bygger seg opp på bakken, og tak i den nye pakken.

    
   

Det er klart at i hele traileren, er det ingen tegn på store snødybder, som er sett i tidligere spill, og simmene ser ut til å gå over den snødekte bakken hele tiden. Dette har ringt til spørsmålet, om snøen kun er en enkel terrengmaling.

 

 

 

 

Med guruer som holder infoen om dette tett på seg fortiden har SimGuruKate latt spillerene vite at laget har sett kommentarene og tilbakemeldingene om snødybde. Hun skrev på Twitter alt det hun kunne fortelle og dele på nåværende tidspunkt.

 

Spillerene har antatt at det blir en »trade off» for noe som et annet spill allerede har, dersom det ikke kommer. Vi får se om snøakkumulering er helt  fraværende eller ikke.

Hva er dine tanker om dette? Gjør det en stor forskjell for deg i spillet? La oss vite dine meninger i kommentarfeltet under!

Kilde: SimsVIP.com

 

 

Since the release of The Sims 4 Seasons trailer, players have questioned why there is a lack of depth in the snow that accumulates on the ground, and atop the roofs of homes.

Hei, mitt navn er Marcus, og jeg er en medeier i Simskrystallen. Litt av mitt arbeid på denne nettsiden er filmproduksjon for Simskrystallens YouTubekanal, og bannere på nettsiden. Jeg jobber i REMA 1000 i en praksis som varer i to år, og er simseslker på fulltid, utenom arbeidstiden min! Mine andre interesser uten om The sims, er designing i Adobe og videoredigering.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje