Nyheter,  The Sims 4

Snart kan simmene dine få dårligere eller bedre kjemi!

Husker du de gode, gamle dagene når The Sims-universet var litt… Mje? Husker du hvordan The Sims 2 Uteliv endret vanskelighetsgraden for spillet for godt? I tilfelle du ikke husker dette, så kunne du nesten ikke få simmene dine til å bli forelsket eller bli venner med andre simmer. Iallefall ikke enkelt! Attraksjonssystemet vi ble introdusert for var basert på hva simmene likte og ikke, samme med interesser. Dette har veldig mange ønsket seg også i The Sims 4, og nå har endelig en modder tatt steget for å realisere dette. 

Si hallo til moden The Chemistry System laget av modderen ThePancake1 (modderen bak den velkjente Multiplayer-moden). I videoen under (dessverre kun på engelsk per nå) forklarer han funksjonaliteten til denne moden, samtidig som han viser prosessen på å bygge forhold mellom ulike simmer. 

https://www.youtube.com/watch?v=wA0bQQIu0A0

Det er fremdeles ikke lagt ut noen dato for når denne moden kommer ut, men hold deg oppdatert her så kommer vi tilbake med mer informasjon! 

Simmer siden 2000. Kjent som Simtastic Cassie på YouTube.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje