Nyheter,  The Sims 4

Snø har aldri vært enkelt å lage

Endelig kom nyheten vi har ventet så lenge på – The Sims 4 De fire årstider kommer endelig! 22. juni er datoen vi alle teller ned og gleder oss til. Mange har vært litt bekymret etter at de har sett på bildene The Sims-teamet har delt angående snødybden. Derfor har mange på blant annet Twitter sammenlignet bildene vi har fått, og tidligere spillgenerasjoner. Hvordan er det mulig å få til noe grafisk bedre i spill fra 2004 og 2009 kontra et fra 2014? Men når man tenker videre over det har jo snø i The Sims-universet egentlig aldri vært perfekt. 

The Sims 2 tar definitivt førsteplassen når det kommer til den beste versjonen av snødybde i spillet. Det ser jo perfekt ut ved første blikk, men det er allikevel noen feil med den når du ser litt nærmere på det. The Sims 2 hadde en lukket verden. Det betyr at det var ingen aktive nabolag eller simmer som gikk rundt. På grunn av dette så alt rundt tomta di mindre detaljert ut, som er hvorfor snø på den aktive tomta ser ut som har fått en runde i Photoshop. 

Konseptet med dype snølag på toppen av taket var fantastisk, men allikevel som du ser på bildene over – ikke feilfritt. 

Men til tross for disse småfeilene er fremdeles The Sims 2 den som har klart snødybden best. Dette hadde antakelig ikke vært tilfellet om The Sims 2 hadde en åpen verden som de senere spillgenerasjonene har. 


The Sims-teamet måtte steppe opp når det kom til snø i The Sims 3, med tanke på at alle verdener og overflater måtte dekkes med snø. Dette gjorde at kvaliteten ble svært dårlig. 

Snø er så komplekst i The Sims 3 Årstider at det faktisk er en mulighet for at spillet kunne knekke sammen når du spiller det. Løsningen om gradvise snølag gjorde dessverre ting enda verre ettersom den gradvis åpner opp hull nære gater og hjørner. 

Det har alltid vært en vanskelig situasjon med snø i The Sims 3 at du kunne knekke illusjonen med den minste bevegelse. Til tross for alle feilene med snøen i denne spillgenerasjonen, var i det minste snøen på taket perfekt med ulik snødybde. 


Snø i The Sims 4 vet vi enda ikke helt hvordan blir, ettersom Simguruene har sagt at de enda jobber med dette. Men det vi har sett så langt er en flat snødybde som kun er visuell. 

Når det kommer til snø på takene i The Sims 4, har teamet virkelig gjort en innsats for å få snøen til å blende seg pent med ulike lys. 

Snøen ser flat ut helt til du vrir på kameraet på bakkenivå. Da kan man se fotspor i snøen og gradvise transaksjon mellom bakken og objektet som er plassert ute for å gi en illusjon om dybde.

The Sims-teamet har muligheten til å gamble med å bare gi oss The Sims 4 De fire årstider nå, men potensielt vil det bli bugger med snødybden slik det ser ut nå. Simguruen Graham Rodiek har bekreftet at teamet ikke hadde selvsikkerheten til å gjøre dette, og valgte istedenfor å lage snø uten visuelle dybder.

For å lese artikkelen på sitt originale språk, vennligst besøk Sims Community her
Alle bilder er lånt av Jovan Jovic. 

Simmer siden 2000. Kjent som Simtastic Cassie på YouTube.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje