Nyheter,  Offisiell blogg,  The Sims 4

SLIK BLIR DU BERØMT I UTVIDELSESPAKKEN THE SIMS 4 KJENDISFAKTOR

Denne uken kunngjorde vi utvidelsespakken The Sims™ 4 Kjendisfaktor*, så vi har mye å snakke om. Du vil snart oppdage at det finnes flere måter å bli kjendis på.
La oss se på hva som kan skje når simmen din er på vei dit. For mer info om dette, burde du se direktestrømmingen Fame Mechanic 2. november 2018.

Så hvor blir en stjerne født? Det hele starter i Del Sol Valley – Mirage Park for å være nøyaktig. Det er her de talentfulle og håpefulle bor, der de øver, går på utallige auditions og strømmer seg opp til toppen av industrien.
Uansett hvordan simmen din velger å bli berømt, så vil det komme overraskelser og omveier, men det vil bli verdt det når du en dag kan komme hjem til et gullbelagt toalett.

Alle simmene som bor i Del Sol Valley har et offentlig image, som er en kombinasjon av omdømmet og kjendisnivået. Når kjendisnivået økes, låser de opp fårdeler og de får berømmelsespoeng og fordeler, som å kunne gå rett inn på byens
mest populære steder. Det finnes mange måter å tjene poeng og fordeler på. Simmen din kan spille musikk eller komme med vitser på barkvelder, donere til veldedige organisasjoner, få A-kjendiser til å henge med seg (kryss fingrene!)
eller være barnet av berømte foreldre.

Nok om det, tilbake til fordelene. Har simmen din noensinne hatt lyst til å være en trendsetter? Vel nå kan andre simmer begynne å kle seg som dem. Eller hva med fanfavoritt? Når simmen din poserer med kropp og sjel på
Starlight Boulevard, kan forbigående besvime. Men ikke bekymre deg for fansen. Dørvaktene tar seg av dem. Når simmen låser opp gjengfordelen, kan den lede en gjeng med andre glamorøse simmer den bare ikke kan leve uten.
Simmer kan da ikke være kjendiser uten å ha følgere.

Advarsel: Berømmelse har en pris, og vi snakker ikke om simoleoner. Fans kan oppføre seg litt, øhm, merkelig rundt simmen din. Og la oss ikke glemme paparazzien. Kan ikke en kjendis få leve i fred?!
Med mindre de velger å bruke forkledning, kan man bare glemme det.

Nå som simmen din er en ekte kjendis, og den skinner bokstavelig talt fra topp til tå, passer det perfekt å flytte til Pinnacles. Den kan se ned på det lille folket, takke dem og sove godt i poden. Ja, poden.

Følg med for mer info om Kjendisfaktor som lanseres 16. november på PC og Mac!

Hei, mitt navn er Marcus, og jeg er en medeier i Simskrystallen. Litt av mitt arbeid på denne nettsiden er filmproduksjon for Simskrystallens YouTubekanal, og bannere på nettsiden. Jeg jobber i REMA 1000 i en praksis som varer i to år, og er simseslker på fulltid, utenom arbeidstiden min! Mine andre interesser uten om The sims, er designing i Adobe og videoredigering.

5 1 stem
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje