Nyheter,  The Sims 4

SimGuruene svarer på spørsmål om StrangerVille del 2

SimGuruene er virkelig i farta denne uka, nå er det mer informasjon, og fler svar til MANGE spørsmål om The Sims 4 StrangerVille. Siden vi allerede har del 1 (som du kan se her), tenkte vi at det kanskje var greit å dele en hel haug med ny informasjon i denne posten.

Rør, trapper og et rom. DET ER EN GJEMT BUNKERS UNDER FLYET!

Trappene er muligens bare decor?

Fortsettelse på forrige tweet: Hvilke trapper? Det er ikke noe trapper? Og om det er (noe det ikke er) er det 100 % sikkert at det bare er decor. Så ikke noe poeng i å prøve den, har jeg rett? Men det er ingenting, så det gjør ingenting uansett.

Enda en fortsettelse på forrige tweet: Ja, GARANTERT 100 % decor, ingenting å se her, gå videre.

Disse trappene ser ut som de er… spirale?

Jeg skulle ønske, men beklager, nei. Vil ike at dere skal bli ivrige etter noe som ikke er der.

Dette er kanskje et vanskelig spørsmål, men er det noe som kan spilles igjen i denne pakken?

Ja. Ny beboelig verden, nye objekter å bruke, ny militærkarriere, nye objekter i bygge- og kjøpemodus. Du kan spille gjennom historien flere ganger hvis du vil, men det er ikke tilfeldig generert, så det vil ikke bli veldig forskjellige måter å spille igjennom på. Det er ikke en kort historie da.

Hvor mye vil pakken koste? Veldig intressert i å kjøpe

Samme pris som andre spillpakker. I USA er det 20 dollar. Jeg er ikke sikker på priser i andre land.

(I Norge har tidligere spillpakker kostet 179 kr, så vi regner med denne pakken også koster 179 kr).

Kan du fortelle om denne pakken funker best med en enslig sim, eller med flere i husstanden? Planlegger mitt team.

Du kan spille historien med flere simmer hvis du vil, men det er hovedsaklig basert på en sim. Når du spiller med flere simmer kan du noen ganger overføre ting fra en sim´s utstyrliste, til en annen.

Jeg er sikker på at noen vil finne måter å gjøre dette kjapt på, men det er tiltenkt at du bruker din tid og ikke haster deg igjennom det. Vår utregning som ikke er helt korrekt sier at det vil ta 3-5 timer å spille igjennom hele historien, det avhenger av hvilken hastighet du bruker i spillet, osv.

Det avhenger også av om du helten bare fokuserer på historien, eller om du også gjør simmens vanlige gjøremål i hverdagen (jobb, andre hendelser, osv.). Jeg vet noen vil tenke at 3-5 timer er kort, men ting som militærkarriere, ny verden og nye objekter gir pakken lenger levetid.

Hva med bobilen? Er det også bare decor?

Bobilen er verden-dekor. Det ser ut som det er stor interesse for bobiler så kanskje vi må gjøre noe med det i fremtiden.

Endrer historien seg hver gang du spiller den (som templene) eller er det alltid det samme? Vil ikke risikere å avløre all moroa for meg selv ved å se andres gjennomgang av spillet. Kan du fortelle oss noe om det?

Det er samme historien hver gang. Hvis du ser på andre som spiller igjennom vil du få ting avslørt.

Vil historien starte av seg selv etter det har gått en stund, på samme lagringsfil så fremtidige generasjoner kan gå igjennom galskapen?

Det finnes måter å spille igjennom  historien på nytt på samme lagringsfil. Jeg vil ikke avsløre hvordan da. 🙂

Så… Jeg tenker det er leiligheter i StrangerVille.. Hun er ganske høyt opp fra gaten, og hele leiligheten er på bildet.. Hva tenker du?

Beklager, men det er ingen leiligheter i StrangerVille.

Fungerer tomtene som er lagt til i StrangerVille som i Del Sol Valley? Tenker på at for å få kjendis-utmerkelser trenger du jo en bolig i Del sol Valley?

De to tomtetypene i Strangerville er en bar og et bibliotek. I baren og i biblioteket i StrangerVille vil du få noen spesielle situasjoner eller interaksjoner, uansett hvilken tomt de er på.

Hvis jeg bestemmer meg for å spille med en sim som blir med i militæret, så kan det bli en twist

Ja. Også, militærsimmer har unike måter å komme igjennom historien på hvis rangeringen deres er høy nok. Det er også enkelte ferdigheter som er en fordel i etterforskningen (men det er ikke påkrevd).

Er det murphy seng i den nye pakken?

Nei.

 

Vi vil oppdatere så fort det kommer mer fra Twitter!

Navnet mitt er Alexandra, er 21 år. Jobber en del, samt går på skole. Eier ikke noe fritid :)) neida, på fritiden er jeg med venner eller sitter å oversetter her eller selvfølgelig spiller sims:)

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje