Nyheter,  The Sims 4

THE SIMS 4 STRANGERVILLE ER HER

The Sims 4 StrangerVille er tilgjengelig for kjøp hos Origin og kan kjøpes ved å følge linken her! Er du infisert av spenning for å løse dette mysteriet? La oss ta en nærmere titt på hvordan simmene dine kan gjøre seg klare til å låse opp de uhyggelige sporene i denne pakken.

Hva i all verden er StrangerVille?
Det er et sted i ørkenen som har en dyp, mørk hemmelighet. En hemmelighet simmene dine kan avsløre! Av en eller annen grunn har simmene på dette stedet begynt å oppføre seg merkelig. Er det en konspirasjon? Kommer de merkelige kreftene til å ta kontrollen over simmene dine? I denne pakken møter du merkelige planter, bruker underlige innretninger og avdekker historien om et hemmelig laboratorium.

Hvordan kan simmene løse mysteriet?
Først må de kle seg for jobben. Velg mellom ørkeninspirerte klær, militæruniformer eller hemmelig agent-dresser for å få simmene i eventyrhumør. Så må du begynne å utforske StrangerVille. Simmene dine kommer til å støte på merkelig vær, skumle innbyggere, farlige planter og spennende beviser. Begynn å samle beviser med nye hjelpemidler, som mikrofoner du kan plante på folk for å lytte til det de sier, og gjør det du kan for å få tilgang til det hemmelige laboratoriet. Men hva er det der inne? Og hvorfor? Og hvordan? Simmene dine trenger svar.

OK, resten er opp til deg og simmene dine. Lykke til på ferden. Og en ting til. Ikke. Få. Infeksjonen. Selv.

Finnes det en tegneserie om denne pakken?
Ja, det gjør det! Hyggelig at du spør. Klikk her for å lese en unik og superkul tegneserie om StrangerVille, som lanseres i fire deler. Vi håper du liker å den. Smilefjes!

Kast deg ut i denne merkelige verdenen i dag!

*Krever at du har The Sims 4-grunnspillet (selges separat) og alle spilloppdateringene for å spille. Sjekk minimumskravene for denne pakken.

Mitt navn er Willy, og jeg er medeier hos Simskrystallen. Mine største områder på denne nettsiden er på baksiden av kulissene til nettsiden. Jeg sørger for at nettsiden ser oppdatert ut, med tanke på bannere, juksekoder og mye mer. Jeg publiserer også nyheter med jevne mellomrom.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje