Nyheter

SimGuruEmory har nylig kunngjort at han slutter i Maxis

SimGuruEmory har kunngjort inne på Twitter at han slutter i Maxis, da han har kommet til ett punkt i sin karrière, der han ønsker å prøve ut noe annet.

Det er alltid litt trist når en simguru forlater skuta, men vi ønsker han lykke til videre på sin reise. Vi har valgt å oversette avskjedsmeldingen hans til Norsk.

 

Heisann simmere.
Jeg har noen dårlige nyheter til dere idag. Jeg har tatt den vanskelige beslutningen om å forlate Maxis-familien, som har vært som ett hjem for meg i over et halvt tiår. Dere som har hadd kontakt med meg, vet at jeg er en ganske grei fyr. Så jeg håper at dere stoler på meg når jeg nå sier at det her kommer fra meg, og ikke fra Maxis.

Når en SimGuru forlater skuta er det alltid spekulasjoner om tilstanden til Maxis. Jeg vil tydeliggjøre med en gang at min avgang fra The Sims ikke reflekterer noe som helst om studioet. Faktisk så jobber teamet her på noen helt fantastiske ting som skal komme de neste årene. Og de tingene kommer virkelig til å blåse sokkene av deg. Jeg har bare kommet til ett punkt i min karrière, der jeg ønsker å prøve ut noe annet.

Det som er mest givende med å jobbe med The Sims, har vært deg og hele simssamfunnet. Det virker kanskje ikke som det, men utviklerteamet leser faktisk mange av deres tilbakemeldinger inne på samfunnet, både positive og negative. Når en ny pakke lanseres er jeg alltid litt nervøs, men vil alltid se hva folk synes om pakken, se på livestreams, lese forumtråder og søke på andre private simssider. Dette er virkelig ett team som bryr seg om arbeidet sitt. Vi er alltid overasket og glad for å se hva samfunnet klarer å skape med de verktøyene vi gir de. Jeg vet at det noen ganger virker som at du blir ignorert, men det er mange regler vi må forholde oss til når vi diskuterer fremtidige planer. Men vær trygg på at teamet faktisk lytter til deg.

Jeg har personlig møtt mange simmere på ulike eventer, og ikke minst på nettet. Dere har fortalt meg hvor mye sims betyr for dere, noe som virkelig gjør denne jobben verdt. Jeg tror ikke at det finnes et mer lidenskapelig samfunn der ute, og jeg vil takke dere alle for at jeg har fått vært en del av din simsspilling. Jeg kommer fortsatt til å være en del av simssanfunnet, men som en fan fra nå av.

Vær snill mot hverandre

Dag dag!

EMORY V

Simskrystallen ble lansert 8.Januar 2012 av Simon Ekren Gravvold, som fortsatt eier og styrer nettsidene. Etterhvert har jeg fått flere hjelpere, som f.eks Willy Halvorsen og Alexandra Ejme som begge er medeier av Simskrystallen. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, så kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje