Nyheter,  Offisiell blogg

EA PLAY 2019: MED SPILL I FOKUS

2019 vil markere vårt fjerde år med EA PLAY. Det vi forestilte oss som en feiring av spill har blitt til et utrolig øyeblikk, som vi elsker å dele med nettsamfunnet hvert år. Vi er så takknemlige for fansen vår som har blitt med oss, og vi ser frem til å gjøre årets utgave til en enda bedre opplevelse.

I år vil dere se mindre snakk og mer spilling, med et arrangement fokusert på selv livsnerven til EA PLAY: nettsamfunnene våre og spillene de elsker.

  • Prøv noen av våre største spill før de kommer ut.
  • Eksklusivt innhold fra noen av verdens mest populære innholdsskapere.
  • Gratis for alle.

Det hele begynner fredag 7. juni 2019 med et helt nytt EA PLAY kickoff-arrangement. I år hopper vi over pressekonferansen og erstatter den med flere direktestrømminger, som vil sendes de to første dagene av arrangementet. Slik får dere mer av det dere har bedt om – mer spilling og innsikt fra teamene som lager spillene.

Helgen er til for å spille, og i år har vi flyttet EA PLAY Fanfest, der spillerne får prøve spillene våre, til lørdag 8. juni og søndag 9. juni. Vi har også med oss innholdsskapere som strømmer direkte fra Creator’s Cave i Hollywood Palladium for å gi spillinnhold til spillerne våre som følger med på nett. EA.com/no vil være stedet for alt nettinnhold fra EA PLAY. Spillerne kan få bli med bak sceneteppet gjennom eksklusive spillavsløringer, samtaler med utviklere og rykende ferske nyheter.

Men det er nok snakk for nå. Vi har mer enn nok å vise dere i månedene som kommer.

Billettene slippes neste måned, så følg med de kommende ukene og månedene for å finne ut mer om EA PLAY 2019, blant annet spill, billetter, program med mer.

Hvordan holder du deg oppdatert? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Twitter (https://twitter.com/ea) og Facebook (https://www.facebook.com/EA.no).

Simskrystallen ble lansert 8.Januar 2012 av Simon Ekren Gravvold, som fortsatt eier og styrer nettsidene. Etterhvert har jeg fått flere hjelpere, som f.eks Willy Halvorsen og Alexandra Ejme som begge er medeier av Simskrystallen. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, så kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje