Nyheter

The Sims 4 Livet i tropene: Informasjon om nye værtyper

SimGuruMorgan har gitt oss en liten innsikt på Twitter, i hvordan været som øya Sulani vil oppleve når du spiller sammen med De fire årstider-pakken.

For det første og det som vil være mest merkbare er de nye tropiske mosoons . Disse vil skje på sensommeren til sen høst og vil være intens, men kortvarig. 

Tweet oversatt til norsk:
Jeg vet at mange har spurt om været. Designer Geoff la stor vekt på de unike værmønstrene av Sulani (Med De fire årstider installert) og jeg tror du kommer til å elske all kjærligheten og oppmerksomheten som gikk inn i den.

SimGuruMorgan gikk deretter inn i mer detalj om det kommende nye været, og han skrev følgende på Twitter: 

  • «Øya har et nytt værforhold som er unikt for Sulani: Den tropiske Mosoon , et varmt tordenvær som skjer tilfeldig fra sen sommer til sen høst. Monsoner er intense og kortvarige, men det vil fremkalle kraftig regn, mørke skyer, høy vind og hyppig torden / lyn.»

 

  • «Den nye tropiske versjonene av spennende værtyper som overskyet, delvis skyet, vind, regnfullt og klart, har varmere temperaturer tidligere på dagen (om morgenen), og varer lenger før avkjøling over natten. Om vinteren er dagene kalde.»

 

  • «Til slutt ble det gjort et spesielt arbeid for å inkludere store og fjellrike skyer som vises i «skyboxen» i horisonten, men fremdeles er det klare dager som simmene kan bruke for å sole seg.

 

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje