Nyheter,  The Sims 4

Simstemaet har annonsert at de avslutter støtten til 32-bitversjonen av The Sims 4

Idag har simsteamet kunngjort via «EA help» at de avslutter støtten for 32-bitsversjonen av The Sims 4, f.o.m Juni 2019. Les mer om hva denne endringen vil bety for The Sims 4 spillerne nederfor her.

Kjære simsspillere,

I dag annonserer vi noen endringer i de støttede spesifikasjonene til The Sims 4 ™ på PC og Mac. Fra juni 2019 støtter vi ikke lenger The Sims 4 på Non-Metal Mac OS-maskiner eller 32-bits operativsystemer på PC.

Apple har annonsert at de har planer om å fase ut støtten til grafikkbehandlingsteknologien som heter OpenGL, og vil flytte over til en ny teknologi som kalles Metal. På grunn av denne endringen vil vi oppgradere The Sims 4, slik at det kan fungere opptimalt med Metal. For de som ikke kan oppgradere til ett metall-støttende operativsystem, vil få tilgang til å spille The Sims 4 ™: Legacy Edition. Vennligst se FAQ nedenfor, for mer info.

Denne oppdateringen vil også fjerne støtten for 32-biters operativsystemer. Vi evaluerer jevnlig våre teknologier, og for å fortsette å vokse, forbedre og optimalisere spillet, har vi tatt beslutningen om å fjerne støtten til 32-bits OS. Hvis du er en PC-spiller som ikke kan oppdatere til et 64-biters OS, vil du få tilgang til å spille The Sims 4 ™: Legacy Edition. Vennligst se FAQ nedenfor, for mer info.

Vi vil først og fremst takke alle Simmere som har spilt eller fortsatt spiller The Sims 4.

Hvor kan jeg skaffe The Sims 4: Legacy Edition?
Sims 4: Legacy Edition vil bli tilgjengelig i juni 2019. Hvis du er en eksisterende The Sims 4-eier, har vi instruksjoner på denne siden som vil gå gjennom trinnene for å få din kopi av The Sims 4: Legacy Edition når den blir lansert. Sims 4: Legacy Edition vil ikke bli gjort tilgjengelig for nye simsspillere.

Når skal denne endringen skje og når vil The Sims 4: Legacy Edition være tilgjengelig?
Denne endringen er foreløpig planlagt for juni 2019. Hvis det er noen endringer i den planlagte juni-datoen, oppdaterer vi dere med info.

Vil The Sims 4 på min Non-Metal Mac OS automatisk oppdateres til Legacy Edition?
Nei, du må laste ned The Sims 4: Legacy Edition. For å finne ut om din Mac støtter Metal, sjekk inne på den linken her. https://support.apple.com/en-us/HT205073 (OBS: Nettsiden er på engelsk.)

Vil The Sims 4 på min 32-biters OS PC automatisk oppdateres til Legacy Edition?
Nei, du må laste ned The Sims4: Legacy Edition.

 
Vil The Sims 4: Legacy Edition få flere pakker eller feilrettinger i fremtiden?
Nei, The Sims 4: Legacy Edition vil få flere pakker eller feilrettinger.

Vil onlinefunksjoner fortsatt fungere i The Sims 4: Legacy Edition?
Galleriet, spillbannere og sosiale integrasjoner blir deaktivert. The Sims 4: Legacy Edition vil heller ikke vise eller tillate kjøp av simspakker utgitt etter februar 2019.

Hvilke pakker, spillpakker og utvidelsespakker kan jeg spille med The Sims 4: Legacy Edition?
Du vil kunne kjøpe og spille alle Stæsj-, Spill- og utvidelsespakkene som er utgitt mellom 2. september 2014 og 26. februar 2019. Dette inkluderer Luksusparty, Vidundelig Veranda, Kult Kjøkken, Skrekkstæsj, Filmstæsj, Romantisk hagestæsj, Stæsj til barnerommet, Stæsj til uteplassen, Retroglamstæsj, Bowlingstæsj, Treningsstæsj, Småbarnstæsj, Stæsj til klesvaskedag, Smådyr og kjæledyrstæsj, Ut i naturen, En dag på spa, Ut og spise, Vampyrer, Foreldre og barn, Jungeleventyr, StrangerVille, På jobben, Gøy med gjengen, Livet i byen, Katter & hunder, De fire årstider og Kjendisfaktor.

Innhold utgitt etter februar 2019 vil kreve at du oppgraderer systemet ditt.

Vil tilpasset innhold fortsatt fungere med The Sims 4: Legacy Edition?
Det vil være opp til det tilpassede innholdet eller modutvikleren å bestemme, om de ønsker å støtte eget innhold til både The Sims 4 og The Sims 4: Legacy Edition.

Vil det være forskjellige versjoner av The Sims 4: Legacy Edition for Mac og 32-biters OS?
Det vil bare være en versjon av The Sims 4: Legacy Edition som du vil kunne laste ned. Den vil fungere på både Mac og PC.

Vil mine lagringsfiler fortsatt fungere i The Sims 4: Legacy Edition?
Ja, lagringsfilene dine vil fortsatt fungere med The Sims 4: Legacy Edition. Flere instruksjoner om dette vil bli publisert når The Sims 4: Legacy Edition er utgitt.

Mitt navn er Willy, og jeg er medeier hos Simskrystallen. Mine største områder på denne nettsiden er på baksiden av kulissene til nettsiden. Jeg sørger for at nettsiden ser oppdatert ut, med tanke på bannere, juksekoder og mye mer. Jeg publiserer også nyheter med jevne mellomrom.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje