Offisiell blogg

THE SIMS 4 LIVET I TROPENE LEGGER TIL KAI

The SimsTM 4 Livet i tropene* kommer til PC, Mac, Xbox One og PlayStation®4! Strender og endeløs moro venter når simmene setter kursen mot Sulani, der solen skinner om dagen, og nettene er svale og behagelige.

 

Mens du vurderer om du skal delta i tradisjonelle arrangementer, sole deg på stranden, bli bestevenn med en delfin, ta deg et bad eller prøve lokale moteklær (vi anbefaler å gjøre alt sammen), må du ikke glemme disse viktige datoene. The Sims 4 Livet i tropene lanseres på PC og Mac 21. juni og på Xbox One og PS4 16. juli. Det stemmer, vi kunngjør begge datoene på en gang! Fordi livet i tropene er kult.

Hva kommer du til å finne på øyene?

Så bra at du spurte! Først og fremst, uansett hva du gjør, må du huske å slappe av litt. Når du bor på Sulani, går alt i et rolig tempo. Men det er likevel masse gøy å finne på. Sjekk ut noen av disse bedagelige aktivitetene du kan delta i:

Slapp av i bølgene: Liker du krystallklart hav? Dra på tur med en tradisjonell kano, ta deg et bad, eller utforsk omgivelsene med en Aqua-Zip. Når du trenger en pause, kan du bygge et spektakulært sandslott og samtidig få deg litt sol på kroppen. Det kan til og med hende at du treffer en havsim!

Få deg en kul jobb: Det er klart, avslapning er jo … avslappende. Men det kan fort bli litt for mye av det gode, så da er det bra at du har mulighet til å hjelpe til med å sørge for at det er rent og pent på øya. Begynn å jobbe som naturverner, rydd opp på strendene, og se resultatet av innsatsen. Simmene dine kan også ta seg deltidsjobb som dykker, badevakt eller fisker. I tillegg er det mulig å ta på seg småjobber. Finn en måte å tjene penger på som passer simmenes tilbakelente livsstil.

Lev som lokalbefolkningen: Sulanis tradisjoner definerer øya, så hvis simmene dine skal få med seg alt som er verdt å oppleve, må de delta i lokale arrangementer. Bli kjent med lokalbefolkningen i den tradisjonelle øyfeiringen, delta i lokal kultur, smak på tropiske delikatesser, og blidgjør åndene som holder til på øya.

Kle deg som lokalbefolkningen: Det er best å sørge for at simmene ikke blir for varme i solen, så kle dem i tropiske antrekk som er perfekte for stranden og andre steder. Og sørg for å få skille på riktig sted! Du kan også pynte husene deres med nye møbler og pyntegjenstander eller slappe av i tikibaren.
Alt er avslappende og tilbakelent i tropene, bare ikke glem lanseringsdatoene oppi all avslapningen.

 

Mitt navn er Willy, og jeg er medeier hos Simskrystallen. Mine største områder på denne nettsiden er på baksiden av kulissene til nettsiden. Jeg sørger for at nettsiden ser oppdatert ut, med tanke på bannere, juksekoder og mye mer. Jeg publiserer også nyheter med jevne mellomrom.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje