Nyheter

BLI KLAR TIL SKOLESTART MED THE SIMS™ 4 STUDENTLIV

Skriv simmene dine inn ved høyere utdanning med utvidelsespakken The Sims™ 4 Studentliv* som lanseres den 15. november 2019 på PC og Mac og den 17. desember 2019 på Xbox One og PlayStation®4. Simmene kan vente seg et fantastisk studentliv, enten de går med en drøm om å gå på det historiske Universitetet i Britechester eller det moderne Foxbury-instituttet.

 

Velkommen til alle studenter

Det er mye du som ny student må tenke på! Simmene kommer til å være travelt opptatt med å starte dette nye og spennende kapitlet i livet med alt fra å velge om de vil bo på eller utenfor campus, til å utforske det nye alma materet fra sykkelsetet. Så, hva annet står på pensumlisten? Fortsett den gode studeringen!

Kom i orden: Når simmen din er skrevet inn ved gode gamle U i B eller Foxbury-instituttet er det tid for å velge en hybel (dette gjelder de som velger å bo på campus), kanskje tilbringe tid på studentsenteret, eller arrangere kollokviegruppe på biblioteket. Simmen din kan hoppe opp på sykkelsetet og virkelig utforske universitetet og alle fasiliteter! Husk også på viktigheten av å vise frem skolestoltheten med nytt universitetsstæsj fra en kiosk på campus!

Akademikere: I bunn og grunn handler studentlivet om det enorme utvalget av emner simmene dine kan velge og vrake i. Biologi? Sikkert og visst. Informatikk? Det kan du vedde på. Skurkerlighet? Merkelig nok et rungende JA! Det er forelesninger nok å delta på, semesteroppgaver å jobbe med, og presentasjoner å holde. Og sist men ikke minst: Å delta i timene (eller å skulke) kommer til å påvirke de endelige karakterene. Og husk: Jo mer simmene lærer, jo bedre vil de håndtere fremtidige karrierer. Suksess kommer ikke uten hardt arbeid.

 

Utenomfaglige aktiviteter: Du vet hva som er konsekvensen av å bare jobbe og glemme å ha det gøy mellom slagene, ikke sant? Når simmene dine ikke leser inn i de sene nattetimer før en stor eksamen, trenger de kanskje et avbrekk med juspong, sosial omgang med romkamerater eller kanskje til og å med bli med i en skoleorganisasjon for robotikk, debatt eller kunst. Jungeltelegrafen på campus skal også ha det til at det finnes en mystisk hemmelig orden, og de ser faktisk etter nye medlemmer … men det vet ikke vi noe om (blunk blunk).

Å uttrykk ditt sanne jeg: Studentlivet handler om å finne seg selv og den du skal være. Simmene får muligheten til å eksperimentere alle slags personlige stiler. Og alt starter med hvordan du dekorerer rommet på hybelen. Dette reflekterer virkelig personligheten. Du kan gjøre rommet perfekt for både studering og sosial omgang med alt fra plakater til minikjøleskap (for alle deilige godbiter simmen vil nyte ved midnatt). Og når det kommer til personlig stil: Send simmene på forelesning i hypermoderne klær … eeeeeller sporty komfortklær – alt er opp til deg!

 

Forhåndsbestill nå ved å følge denne linken!

Mitt navn er Willy, og jeg er medeier hos Simskrystallen. Mine største områder på denne nettsiden er på baksiden av kulissene til nettsiden. Jeg sørger for at nettsiden ser oppdatert ut, med tanke på bannere, juksekoder og mye mer. Jeg publiserer også nyheter med jevne mellomrom.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje