Nyheter

The Sims 4 Universitets liv: Ti funksjoner vi elsker!

Presentert av EA Game Changers.

Det er denne gangen igjen! The Sims 4 Studentliv er bare noen få av de nye funksjonene som er inkludert i utvidesespakken. Det er så mye å utforske og oppdage i denne utvidelsespakken at der er vanskelig å velge hvilken vi vil dele i denne artikkelen.

Britechester
Den historiske byen Britechester tilbyr noe for enhver smak. Enten du er Foxbury Institutt student, Britechester student eller bare bosatt bosatt i Britechester er det noe for enhver smak.
Ikke glem å se opp for de nye svømmeområdene som åpner også!

Britechester universitetet
Hjemmet til Darby Drage, studerer UBrite-studener nærmere teorien om høyere utdanning.

Foxbury Instituttet
Hjemmer til Larry Hummer, Foxbury instituttet spesialiserer seg på vitenskapsbaserte grader. Foxbury Instituttet lever av å støtte simmers personlige lidenskaper!

Nye Karrierer
Det er tre nye karrierer som kommer med The Sims 4 Universitets liv. Dette er karrierer innen lov, utdanning og ingeniørarbeid. Simmene dine kan også jobbe mens de studerer.

Idrettslag
Som universitets student kan du bli medlem av E-Sports lag eller fotball lag.. Disse er først og fremst klassifisert som etter skole aktiviteter, men de er også en flott måte å bygge opp spesifikke ferdigheter og samhandle med andre lignende interesser. Ikke glem å holde utkikk etter Larry Hummer og Darby Drage også!

Roboter
Servo er tilbake og ikke uten noen nye Utili-Bot venner!
Det er mye å utforske med hensyn til robotikk for å bygge din egen Servo, lage Utili-bots, lag cybernetikk og mye mer!
Vi er kanskje partiske, men vi elsker Party-Bot!

Rom-kamerater
Å være på universitetet betyr å bo sammen med rom-kamerater. Faktisk kan hjemmet ditt annonseres for selv om de vil forsørge, de ikke bor i universitets boliger. Selv om du ikke kan velge rom-kamerater hvis du bor i universitets boliger, kan du finne din perfekte rom-kamerat hvis du bor på campus!

Sykler!
Den perfekte måten å komme seg rundt på campus er definitivt på to hjul! Faktisk, hvorfor ikke bruke sykkelen til å ta turen til Gibbs Hill eller til og med når du besøker en av de andre verdene?

Organisasjoner og arrangementer.
Som de fleste universiteter, er det alltid en hendelse av en eller annen art som skjer på en av de to campusene. Enten simmen din venter på deg hos Foxbury Ånde Topp eller om du vil ta en titt på kunstsamfunnet er det mye å tilby. Hvorfor ikke bli med i en av de mange organisasjonene også mens du er inne på det?
Du kan holde deg oppdatert når hendelsene skjer via panelet «Sosiale»-grupper.

Hemmelig orden.
Denne hemmelighetsfulle gruppen dukker opp nå og da om natten, men hvem de virkelig er eller hvordan du blir med dem er virkelig et mysterium for de fleste i Britechester!

 

Det er mye å utforske i verdenen til Britechester og begge universitetsplassene. Dette er bare noen av de mange funksjonene som følger med den nye utvidesespakken. Det er definitivt mye mer å oppdage også! 

Jeg har vært en del av Simskrystallen teamet siden Mars 2019. Jeg er i hovedsak ansvarlig for guider om CC og Mods.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje