Nyheter,  Rykter,  The Sims 4

Rykte – Kan vi vente oss værpakke snart?

EA er beryktet for å gi hint om kommende pakker i de eldre pakkene som allerede er sluppet.  I Sims 4: Gøy med gjengen fikk vi en ny topp med et motiv av  en by mot horisonten. Bare noen måneder senere var livet i byen annonsert. La oss fortsette å snakke om livet i byen, for der inne var nemlig mange hint til at en ny kjæledyrpakke skulle komme ut.  Bare se på Miko Ojo’s klær og du vil forstå hva jeg mener.  Alt i alt kan vi konkludere at det kanskje også er hint til kommende pakker gjemt i Sims 4: katter og hunder, så vi bestemte oss for å se litt nærmere!

Miko ojo

La oss starte med CAS artiklene. Katter og hunder virket til å være litt over alt med klærne. Pakken inneholdt ullgensere med høy-hals, men på den andre siden ble vi gitt et utvalg av shorts til yngre og eldre. Det føles nesten som at EA prøver å fortelle oss at du kan lage antrekk som passer til hver sin sesong. 

Selv om de fleste av CAS artiklene ikke er klare hint, var det noe vi syntes skilte seg ut. Mennene fikk et par gensere, der to er så og si like, med eneste forskjell om det er katter eller hunder på. Men! Versjonen med hunden på har løvblader over hele! Mistenksomt!

dogsandleaves

Vi flytter oss videre til bygg og kjøp seksjonen i katter og hunder. Hintene var ikke så klare her heller, men vi klarte å finne noen. Først klarte vi å finne 6 dagers kjæledyrkalenderen, som kommer i fire forskjellige farger. Disse fargene viser åpenbart fargene til årstidene. 

kalender

Etter det har vi en dekorativ artikkel, som er et hjørneskap med små ting inni. Her finner vi et bilde av en nøtt og et løvblad. Det er en liten detalj, men vi tror definitivt at det er et hint til sesonger.

løv

En av de mest åpenbare hintene i bygg og kjøp er så klart trærne. Bjørk og lønnetrærne har begge nydelige farger med oransje og rød fargede løv, perfekt for høsten! Og så er det «doogwood» treet. I beskrivelsen forteller de om hvor fint blomstrene springer hver vår. Vår! Som om at simmer vet hva det er. Vi er sikker på at de snart finner ut!

løvdame

Når du besøker Brindleton Bay vil du oppdage de fine trærne fra bygg og kjøp, som gir hele byen et vakkert høstlandskap. Et tre gir spesiell høststemning ettersom at det faller oransje løvblader ned fra det. Det er det eneste treet i hele byen med denne animasjonen, så om dette ikke er et hint så vet ikke vi!

Det neste hintet vi kunne finne var en annen landskapsanimasjon. Du kan se 2D simmer som leker med drager når du går til Cavalier Cove. Det er et mer antydende hint, men ettersom at det er en vanlig sommeraktivitet tenkte vi at det var verdt å nevne. 

drager

Det siste hintet for sesonger pakken symptomene dyrene dine kan få når de blir syke. De kan få isende pels og lysende røde neser, som antyder noen symptomer de får på vinteren. Navn som vinterfest feber og frostpels influensa bekrefter vintersesongen som en stor inspirasjon til sykdommene.

frostyfur

Vennligst husk at tingene som er nevnt i denne artikkelen er våre personlige refleksjoner av de gjemte hintene i Sims 4: Katter og hunder, og kan, eller ikke, vise seg å være sanne. De er rene spekulasjoner. Hva tror du? La oss få vite i kommentarene under eller på Facebook!

Denne artikkelen er hentet fra sims-online.com

Simskrystallen ble lansert 8.Januar 2012 av Simon Ekren Gravvold, som fortsatt eier og styrer nettsidene. Etterhvert har jeg fått flere hjelpere, som f.eks Willy Halvorsen og Alexandra Ejme som begge er medeier av Simskrystallen. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, så kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje