Offisiell blogg,  The Sims 4

KLE DEG I FETE THE SIMS-EFFEKTER FRA DEN NYE OFFISIELLE SIMSBUTIKKEN!

Hei på dere, alle som spiller The Sims! Den lange ventetiden er endelig over! Dere har bedt om det, og nå kan vi kunngjøre at med støtte fra de herlige folka hos Threadless, åpner vi en offisiell butikk med The Sims-effekter på nett!

threadless_promo.jpg.adapt.crop16x9.1455w

Jepp, du hørte riktig! Vi gleder oss til endelig å kunne tilby offisielle The Sims-effekter, så du kan vise frem at du er en stolt The Sims-spiller til alle vennene dine. Nå tenker du kanskje: Kommer dette bare til å bli klær? Nei, gitt! Vi har valgt ut 17 unike motiver for å markere 17 år med The Sims, og fra lansering kan disse kjøpes på T-skjorter, plakater, telefondeksler, notatblokker, kopper og masse annet.

Butikken er åpen NÅ, og blir oppdatert gjennom året med morsomme og unike nye motiver, så du kan fylle garderoben din med kule ting.

Er det noe gøyalt simmene sier, som du gjerne skulle hatt på en T-skjorte? Eller kanskje et kunstverk du har sett i spillet, og har lyst til å henge på veggen? Fortell oss om det, så kan det hende det dukker opp i butikken …

Som en hjelp har vi satt opp en liste med vanlige spørsmål og svar, og husk å sjekke ut hjelpesiden til Threadless for å få ytterligere hjelp:

Hvorfor er ikke butikken oversatt til språket mitt?
– Threadless-nettstedet er bare tilgjengelig på engelsk.
Kan jeg kjøpe ting selv om jeg bor utenfor USA?
– Så absolutt! Threadless sender varene sine over hele verden.
Jeg vil kjøpe et motiv som for øyeblikket ikke er tilgjengelig for flere produkter. Kommer dere til å utvide, slik at disse motivene kommer på flere produkter?
– Vi vil gjerne ha tilbakemeldinger, så fortell oss hva du vil ha, om det er et motiv eller et spesielt produkt.

I mellomtiden gleder vi oss til å se dere med de nye The Sims-effektene, så husk å dele bilder med oss på sosiale medier med emneknaggen #TheSimsGear.

Simskrystallen ble lansert 8.Januar 2012 av Simon Ekren Gravvold, som fortsatt eier og styrer nettsidene. Etterhvert har jeg fått flere hjelpere, som f.eks Willy Halvorsen og Alexandra Ejme som begge er medeier av Simskrystallen. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, så kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje